El Manel, primer pacient de coronavirus a l'Hospital Sant Joan de Reus, rep l'alta de l'UCI

El Manel, de 74 anys, ha estat ingressat durant 45 dies

Els treballadors de l'Hospital Sant Joan de Reus van celebrar, aquest dilluns 4 de maig, una alta de la Unitat de Cures Intensives (UCI) molt especial. Es tracta del Manel, de 74 anys, el primer pacient que va ingressar per Covid-19 al centre hospitalari reusenc. 

El Manel va ser la primera persona ingressada per coronavirus i ha estat ingressat a l'UCI durant exactament 45 dies, fins que aquest dilluns va rebre l'alta i va poder ser traslladat a planta, on continua la seva recuperació per superar la malaltia. Sens dubte, es tracta d'una molt bona notícia, que se suma a les dades esperançadores que s'estan registrant els darrers dies a les comarques de Tarragona.

El moment en què el Manel sortia de l'UCI i era traslladat a planta va ser gravat en vídeo pel personal sanitari de l'Hospital Sant Joan, que va voler que aquest moment quedés enregistrat. En el vídeo es pot veure com el Manel, estirat a la llitera i acompanyat d'un sanitari, recorre els passadissos de l'UCI mentre metges, infermers, auxiliars d'infermeria i la resta de treballadors li dediquen un sonor i merescut aplaudiment, després de 45 dies lluitant contra el coronavirus.

"Atenció: La data en què la zona blava es tornarà a pagar a Reus" "La generosa donació d'aliments que ha rebut l'Ajuntament de Reus"