Imatge de l'escola Sant Bernat Calbó de Reus

Un alumne de l'escola Sant Bernat Calbó de Reus, positiu en coronavirus

Ja són cinc les escoles tarragonines amb algun cas positiu

Reus ja té el segon alumne positiu en coronavirus des de l'inici del curs escolar. Es tracta d'un nen de l'Escola Sant Bernat Calbó, al barri Fortuny, confirmat aquest dijous, 17 de setembre, segons ha informat l'escola a través d'un comunicat.

En conèixer que l'alumne havia donat positiu en el test, el centre educatiu va posar en marxa el protocol Covid-19 i la conselleria d'Ensenyament va començar a avisar les famílies de la resta d'alumnes del grup, traslladant-los la necessitat de confinar-se. Des de la direcció del centre volen transmetre un missatge de «confiança i tranquil·litat» i el seu «compromís per portar el cas amb la màxima seguretat» envers la comunitat educativa.

Aquest segon cas de Covid-19 a les aules arriba després que aquest dimecres, 16 de setembre, es confirmés el primer cas  a Reus al col·legi Pare Manyanet. L'alumne en qüestió cursa 4t d'ESO, i aquest dijous la resta de companys van començar a fer-se les proves PCR. En aquest cas, una trentena d'alumnes i dos professors han hagut de confinar-se mentre esperen els resultats de les proves.

Cinc escoles del Camp de Tarragona, afectades per positius en Covid-19

Ja són cinc les escoles del Camp de Tarragona que han confirmat casos positius en coronavirus durant aquesta primera setmana del nou curs escolar. El primer que es va donar a conèixer va ser la setmana passada, uns dies abans de començar el curs, a l'IES Jaume I de Salou, quan es va detectar un positiu en un curs intensiu d'Ensenyaments Esportius. 

Un cop començat el curs escolar, el segon positiu arribava el dimarts, a l'escola Pau Delclòs de Tarragona, i un grup va haver de ser confinat preventivament. El dimecres, Ensenyament informava d'un tercer grup confinat a les comarques tarragonines, a l'Escola Santa Maria del Mar de Salou. El quart, el ja esmentat al col·legi Pare Manyanet, i el cinquè, el de Sant Bernat Calbó.


Comentaris