Alumnes de l'Institut Baix Camp de Reus participen en un intercanvi amb Alemanya

Alumnes de l'Institut Immanuel-Kant-Gymnasiu de Dortmund ja són a Reus
Alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Immanuel-Kant-Gymnasium seran a la ciutat de Reus fins al 4 d'abril    | TarragonaDigital.com
 

 

El passat dijous, 28 de març, alumnes de secundària de l'Institut Baix Camp de Reus van rebre la visita d'un grup d'estudiants de la ciutat alemanya de Dortmund, a la regió del Rin del Nord-Westfàlia. Els alumnes de l'Institut Immanuel-Kant-Gymnasium seran a Catalunya fins al pròxim dijous, 4 d'abril. 

 

Els nois i noies d'Alemanya podran aprendre sobre la nostra cultura

Els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Baix Camp de Reus ja van ser a la ciutat de Dortmund el passat desembre i, amb la seva estada, van poder conviure amb nois i noies de la seva edat d'un altre país, cosa que els va permetre descobrir com és viure en una societat com l'alemanya. Segons apunta l'Institut Baix Camp «el tracte i les activitats que aquesta escola ens va proposar va ser molt enriquidor culturalment».

 

Després d'haver passat uns dies a les cases dels alumnes alemanys, ara és el torn dels nois i noies de Reus acollir aquests alumnes a les seves cases i ensenyar-los tot el que saben de la nostra ciutat i de la nostra cultura. D'aquesta manera, durant aquests dies que els nois i noies alemanys seran a la ciutat de Reus, els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Baix Camp ensenyaran com viuen ells i què acostumen a fer els adolescents de la seva edat quan no estan a l'escola.

 

En aquest context, l'Institut Baix Camp ha preparat una sèrie de visites i activitats per ensenyar Reus als nois i noies de Dortmund. Així doncs, els estudiants de l'Institut Immanuel-Kant-Gymnasium tindran l'oportunitat de visitar els espais més  emblemàtics de la ciutat de Reus com la Casa Navàs o el Gaudí Centre. També faran un taller anomenat «Ara toca festa» on podran conèixer el nostre patrimoni popular.