Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

El Mercadal torna a l'antiga amb el Mercat al Mercadal 2019

FOTOS

La Fira del Vi de la DO Tarragona 2019

Alumnes de l'Institut Baix Camp de Reus participen en un intercanvi amb Alemanya

Alumnes de l'Institut Immanuel-Kant-Gymnasiu de Dortmund ja són a Reus
Alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Immanuel-Kant-Gymnasium seran a la ciutat de Reus fins al 4 d'abril    | TarragonaDigital.com
 

 

El passat dijous, 28 de març, alumnes de secundària de l'Institut Baix Camp de Reus van rebre la visita d'un grup d'estudiants de la ciutat alemanya de Dortmund, a la regió del Rin del Nord-Westfàlia. Els alumnes de l'Institut Immanuel-Kant-Gymnasium seran a Catalunya fins al pròxim dijous, 4 d'abril. 

 

Els nois i noies d'Alemanya podran aprendre sobre la nostra cultura

Els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Baix Camp de Reus ja van ser a la ciutat de Dortmund el passat desembre i, amb la seva estada, van poder conviure amb nois i noies de la seva edat d'un altre país, cosa que els va permetre descobrir com és viure en una societat com l'alemanya. Segons apunta l'Institut Baix Camp «el tracte i les activitats que aquesta escola ens va proposar va ser molt enriquidor culturalment».

 

Després d'haver passat uns dies a les cases dels alumnes alemanys, ara és el torn dels nois i noies de Reus acollir aquests alumnes a les seves cases i ensenyar-los tot el que saben de la nostra ciutat i de la nostra cultura. D'aquesta manera, durant aquests dies que els nois i noies alemanys seran a la ciutat de Reus, els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Baix Camp ensenyaran com viuen ells i què acostumen a fer els adolescents de la seva edat quan no estan a l'escola.

 

En aquest context, l'Institut Baix Camp ha preparat una sèrie de visites i activitats per ensenyar Reus als nois i noies de Dortmund. Així doncs, els estudiants de l'Institut Immanuel-Kant-Gymnasium tindran l'oportunitat de visitar els espais més  emblemàtics de la ciutat de Reus com la Casa Navàs o el Gaudí Centre. També faran un taller anomenat «Ara toca festa» on podran conèixer el nostre patrimoni popular. 

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos en Instagram

Comentaris