Serveis Funeraris Reus i Baix Camp amplia la seva flota amb un nou vehicle

Amb el nou vehicle es millora el servei a la ciutadania i s'ofereix major comoditat per als familiars

Nou cotxe dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp | Cedida
 

 

Durant aquesta setmana, els Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, que són una divisió de l’empresa municipal de Reus Serveis Municipals, d’acord al pla d’implantació i millora dels serveis que presta a la ciutadania ha augmentat la seva quantitat de vehicles funeraris amb un nou cotxe, gràcies a la realització d’un concurs públic amb un preu de 89.977 euros, més l’IVA.

El nou cotxe és un nou model de la marca Mercedes i es caracteritza per una cabina, on es transporta el fèretre, amb més alçada que els models anteriors. A més a més, el vehicle incorpora una plataforma extraïble, juntament amb un elevador interior per a facilitar la càrrega i descàrrega del fèretre. La nova adquisició també està preparada per a traslladar diferents models d’urnes de manera específica i segura.

Façana posterior del tanatori de Reus | Jordi Olària
 

Un millor servei a la ciutadania a Reus

Fins ara, la flota de vehicles està formada per cinc cotxes funeraris, dos turismes per als serveis generals, a més de dos vehicles adaptats per a la recollida de difunts, ja sigui de centres hospitalaris, de residències o de domicilis particulars, entre altres llocs. Tots aquests vehicles donen servei al Tanatori Municipal i als Serveis Funeraris Reus i Baix Camp.

El regidor d’Hisenda i Recursos Generals i responsable de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, el senyor Joaquim Enrech, afirma que «l'ampliació de la flota de vehicles ens permet donar un millor servei a la ciutadania durant el trasllat dels fèretres i les urnes, però, sobretot, ens permet oferir millors prestacions i una major comoditat en els desplaçaments dels familiars».

L’objectiu dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp és oferir a l’usuari la seva experiència en l’organització de les cerimònies de comiat i ajudar en tot el que calgui en un moment tan delicat. L’organització posa tots els seus mitjans a disposició de les famílies i treballa contínuament en la millora de la qualitat dels seus serveis.

"Èxit del programa d'oci alternatiu Altersuer a Reus" "ATENCIÓ: Detingut un menor per intentar robar a una dona a Reus"