L'Associació Espanyola del Vermut trasllada la seva seu social a Reus

L'acord entre l'Ajuntament i l'organisme consolida, encara més, «el posicionament de Reus com a capital del vermut»
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, durant la presentació del conveni de col·laboració amb l'ANEV | Ajuntament de Reus

 

 

L’Ajuntament de Reus i l’Associació Espanyola d’Elaboradors i Distribuïdors, Bitter-soda i Aperitius Vínics (ANEV) han signat avui dimarts, 19 de febrer, un acord de col·laboració amb el qual es trasllada la seu social de l’organisme a la ciutat de Reus.

 

L’acord, precisament, ha fructificat després de l’oferta que la capital del Baix Camp va fer a l’ANEV, mesos enrere, i que acosta l’associació a una ciutat històricament relacionada amb la producció de vermut i el sector vitivinícola.

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de Reus al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Signatura del conveni entre l'ANEV i l'Ajuntament de Reus | Ajuntament de Reus

 

De Madrid cap a Reus

Segons l’Ajuntament, s’ha fet una aposta «decidida» per acollir la seu de l’ANEV —fins ara a la ciutat de Madrid— «per tal de consolidar el posicionament de Reus com a capital del vermut» i contribuir, així, «a l’estratègia de promoció turística relacionada amb el vermut que es desenvolupa des de l’Agència Reus Promoció».

 

Amb aquesta entesa, el consistori reusenc, a través de la seva agència de promoció, oferirà suport tècnic i organitzatiu a l’ANEV «en la realització de les seves activitats a Reus», a més de «l’establiment de relacions institucionals amb les entitats de la ciutat i del territori» vinculades, especialment, al sector vitivinícola.

 

 

«Un ventall de possibilitats per a la generació de sinergies»

L’ajuntament reusenc, per la seva part, ja ha explicat que amb la signatura d’aquest protocol «s’obre un ventall de possibilitats per a la generació de sinergies de col·laboració amb l’ANEV, incloent-hi projectes en l’àmbit internacional».

 

 

També et pot interessar: