L'aparcament de l'Hospital de Reus tancarà quatre dies

Comença la recta final perquè l'Ajuntament assumeixi la gestió de l'equipament
Imatge d'arxiu de l'Hospital Sant Joan | Isma Llanes

 

Els aparcaments subterranis de l'Hospital Sant Joan i del Tecnoparc s'integraran a la xarxa municipal de pàrquings a partir de l'1 de juliol. Els darrers mesos s'han estat duent a terme diferents actuacions per preparar aquests equipaments perquè els assumeixi l'Ajuntament. En el cas del de l'Hospital, tancarà quatre dies per habilitar un nou accés i reorganitzar la circulació interna.

 

Falten dues setmanes perquè tots dos aparcaments formin part de la xarxa municipal. A l'Hospital, mentre s'espera que l'aparcament de superfície s'adeqüi, el subterrani quedarà tancat des d'aquest divendres, 21 de juny, a les 11 del matí, fins dimarts dia 25 a les 6 del matí. Es tracta de la penúltima fase abans de deixar-lo completament operatiu i a punt per al canvi de gestió que s'ha de fer efectiu d'aquí a dos dilluns.

 

Imatge d'arxiu de l'Hospital Sant Joan | Isma Llanes

 

Nou accés a l'aparcament de l'Hospital

Durant aquests quatre dies s'habilitarà un nou accés des de la rotonda de l'avinguda de Bellissens pensat per facilitar l'entrada dels usuaris. També es reordenarà el sentit de circulació per dins de l'aparcament. Fins ara s'havia renovat la pintura i s'havia canviat la maquinària, tant pel que fa als caixers com als aparells de control d'accés. El nou accés des de l'avinguda de Bellissens també s'ha construït i s'ha deixat a punt perquè s'habiliti durant aquests quatre dies.

 

Els darrers detalls per preparar el pàrquing per a l'1 de juliol es podran dur a terme amb l'equipament obert al públic. D'aquí a dos dilluns, i durant uns quants dies, personal de Reus Mobilitat i Serveis serà a l'equipament per resoldre qualsevol dubte que puguin tenir els usuaris durant l'arrancada del nou model. Suposarà ampliar la xarxa municipal que ja compta amb aparcaments com el de la plaça de la Llibertat, el Carrilet, el Baluard o l'avinguda de Sant Jordi.

 

El pàrquing de l'edifici Tecnoparc també s'integrarà a la xarxa municipal | Jordi Olària Gras

 

El de l'Hospital no serà l'únic pàrquing que s'integrarà en aquesta xarxa, sinó que també ho farà el de l'edifici Tecnoparc, seu de firaReus. En aquest cas, el trànsit d'un model de gestió a un altre ha estat més senzill, i només ha calgut reforçar la senyalització interior. Igual que el de l'Hospital, formarà part de l'entramat de l'Ajuntament a partir de l'1 de juliol.