Apareixen pintades de Vox als carrers cèntrics de Reus

Les pintades transformaven els llaços grocs amb la paraula Vox

En diversos carrers de la ciutat de Reus, han aparegut pintades de la formació política Vox aprofitant les pintades de llaços grocs.  Aquest matí, dijous 17 de gener, la capital del Baix Camp s'ha llevat amb pintades a les parets de diversos edificis de Vox. A hores d'ara es desconeix l'autoria de l'acte incívic. Les pintades substitueixen la lletra 'o' de Vox pel llaç groc que ja ha estat pintat.

Aprofiten el llaç per fer la o de Vox

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les pintades s'han trobat a la cantonada entre el  carrer de Closa de Mestres i el carrer Balmes i al carrer Barreres on el veïnat ha decidit esborrar la pintada. La primera pintada al carrer Balmes, s'ha realitzat en un establiment de venda d'aluminis, on el llaç gorg feia molts mesos que ja havia estat pintat. Ara els autos dels fets, han aprofitat la pintada per escriure la paraula Vox, en referència a la formació política d'extrema dreta.

D'altra banda, al carrer Barreres, els veïns i les veïnes s'han llevat amb la mateixa pintada. Entre les dues pintades hi ha pocs carrers de separació, per aquest motiu ers creu que la persona autora del fet vandàlic ha sigut qui ha fet les dues pintades. Aquesta pintada ha estat esborrada pel veïnat de la zona, i a hores d'ara ja no es veu.

«Vox contra la dona» és una altra de les pintades a la plaça del Castell de Torredembarra. | Cedida

 

Pintades contra Vox, PP i Cs a Torredembarra

Fa cosa d'una setmana, el 8 de gener diverses pintades contra Vox, Ciutadans i el PP van aparèixer a Torredembarra. Les pintades es van realitzar a la zona de les places d'aparcament reservat de la plaça del Castell de la Torre, on precisament alguns dimarts,  Vox munta una paradeta informativa aprofitant el trànsit de gent que sol haver-hi al mercat setmanal.

Un gran llaç groc i vermell a la façana d'una casa a Castellvell del Camp. | Cedida

 

Castellvell del Camp ple banderes espanyoles pintades

Fa un mes, al desembre, el municipi veí de Castellvell del Camp es va despertar ple de pintades amb banderes espanyolistes i amb grafit tant a les façanes de les cases, com a carrers i parcs, i cartells. Durant dos dies, al poble van anar apareixent pintades amb bandera  o llaços grocs que els transformaven en vermells. A Castellvell del Camp no és el primer cop que passa això, ja que en reiterades ocasions han pintat diverses zones del municipi.