Apareixen una vintena de cotxes amb les rodes punxades a Reus

L'acte de vandalisme s'hauria produït com a conseqüència d'una baralla entre dos grups de persones
Apareixen una vintena de cotxes amb les rodes punxades a l'avinguda Salou i el carrer Benavent de Reus | cedida

Aquest dijous, 9 de maig, el carrer Benavent i l'avinguda Salou de Reus s'han despertat amb un acte de vandalisme que ha afectat una vintena de vehicles, tots ells amb les rodes punxades.

Segons s'ha informat TarragonaDigital, tot sembla indicar que l'acció s'hauria produït com a conseqüència d'una disputa entre dos grups de persones; i si bé la Guàrdia Urbana de la ciutat havia registrat sis vehicles afectats durant el seu torn nocturn, la xifra s'ha elevat fins als vint aquest matí.

Davant l'increment de la incidència, la Guàrdia Urbana s'ha tornat a desplaçar al lloc dels fets, mentre segueix endavant amb la investigació per trobar els vàndals responsables.

Apareixen una vintena de cotxes amb les rodes punxades a l'avinguda Salou i el carrer Benavent de Reus | cedida

Reus tanca l'abril amb rècord de denúncies contra l'incivisme

Després de l'acte de vandalisme d'aquesta nit, tot sembla indicar que el mes de maig seguirà la tendència del mes passat; un mes d'abril que va registrar 145 actes contra accions vandàliques.

Les xifres s'eleven a 392 des de l'inici del 2019, en una tendència clarament ascendent de cara al bon temps. La majoria de denúncies estan relacionades amb l'oci nocturn i el consum d'alcohol a la via pública; si bé destaquen diversos atacs amb pintura a monuments i establiments, així com la crema de contenidors.

Tot plegat unes dades preocupants, que a aquest ritme, podrien superar les 2.453 denúncies contra actituds incíviques que la Guàrdia Urbana va registrar al llarg de l'any 2018.

La Guàrdia Urbana de Reus tanca l'abril amb rècord de denúncies contra l'incivisme | TarragonaDigital

Et pot interessar:

"MUNICIPALS: Pellicer omple a la Cambra i anuncia una nova proposta estrella" "Moda, marques i influencers a La Fira Centre Comercial"