GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Aprovat el projecte del polilleuger del CEIP Joan Rebull de Reus

El contracte signat preveu que les obres tinguin una durada màxima de 12 mesos
Imatge virtual de com quedaria el polilleuger del CEIP Joan Rebull a Reus | Cedida
 

 

Aquest dijous, 23 de maig, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha signat el decret que aprova, definitivament, el projecte bàsic i d'execució del polilleuger del CEIP Joan Rebull a la ciutat. Un cop finalitzi la tramitació d'aprovació d'aquest projecte, l'empresa municipal Reus Esport i Lleure publicarà, al perfil del contractant, la licitació del contracte d'execució de les obres de construcció del nou equipament esportiu. La licitació es publicarà aquest divendres, 24 de maig. El contracte preveu que les obres tinguin una durada màxima de 12 mesos. 

 

Aquest nou equipament esportiu està previst que tingui una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22 x 44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins. 

 

 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Reus. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

 

El projecte es va presentar el juny del 2018

Ara farà un any, a principis de juny de l'any passat, el govern municipal va presentar el projecte de construcció d'un nou polilleuger annex a l'Escola Joan Rebull a la comunitat educativa d'aquest centre i a les associacions de veïns de la zona on s'ubicarà aquest equipament. La construcció d'aquesta instal·lació és fruit de l'acord entre el govern municipal i el PSC per destinar el gruix del romanent de la liquidació dels comptes municipals del 2017 a la construcció de dos nous polilleugers, el del Joan Rebull i el de l'Escola Cèlia Artiga. La inversió aproximada seria d'1.215.000 euros per a cada pavelló. 

 

L'Escola Cèlia Artiga també tindrà un polilleuger

A finals de l'any passat, l'Ajuntament de Reus va anunciar que els tràmits burocràtics per tirar endavant el projecte del nou equipament esportiu ja estaven en marxa. En aquell moment, estava previst que les obres comencessin entre el març i el juny del 2019 i perquè s'acabessin durant el mateix període del 2020. En aquest cas, el polilleuger del Cèlia Artiga tindria una superfície de 2.245 metres quadrats. Està previst que les zones del barri Sol i Vista i la Urbanització Pelai també puguin gaudir de les instal·lacions del nou pavelló. 

 

 

També et pot interessar: