Apunyalen un home en ple carrer al centre de Reus

Els fets van tenir lloc durant la matinada de dilluns
Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Aquest dimecres 13 de novembre els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 36 anys i de nacionalitat dominicana, autor d’un apunyalament. Els fets van tenir lloc durant la matinada de dilluns, a les 5.45 hores quan l’home va iniciar una discussió amb la víctima, de 36 anys i també dominicà, davant d’un local d’oci nocturn del carrer de l’Amargura de Reus.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Segons els Mossos d’Esquadra, la discussió va pujar de to i la baralla hauria continuat al carrer Ample, lloc on el detingut va treure un ganivet i va apunyalar a l’altre home perforant-li un pulmó i causant-li múltiples ferides. Tal com informa Elcaso.cat, l'agressor, deejay de l'establiment i conegut com el 'Suekito', ja s'havia enfrontat diverses vegades contra la víctima, coneguda com 'El guiri'. Segons fonts policials, aquesta va ingressar a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i no corre perill. 

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’autor dels fets aquest dimecres per una temptativa d’homicidi i s’espera que en les properes hores passi a disposició judicial. Els dos homes, tant autor com víctima, són veïns de Reus. La discoteca, situada al carrer Amargura de Reus, s'ha convertit en una font de baralles i discussions des de la seva obertura i és objecte de les queixes dels veïns de la zona.

Imatge del local d'oci nocturn 'La Chismosa', lloc on es va iniciar la baralla | Redacció

"📣❗ Entre Veïns denuncia l'«abandonament premeditat» de Mas Pellicer" "🕯3 anys de la mort de Rosa: l'àvia de Reus que va visibilitzar la pobresa energètica"