Ara Reus es manté a l'ajuntament amb una sensació agredolça

Una trentena de persones han seguit la nit electoral a la seu del partit a la plaça del Mercadal
Ara Reus manté els dos regidor a l'ajuntament | Laia Riba

 

La nit del grup municipalista d'Ara Reus ha començat tranquil·la, tant que a primera hora només hi havia els mitjans de comunicació a la seu que el partit té a la plaça del Mercadal. Simpatitzants i apoderats han arribat en conta gotes al local del partit on a la sala principal hi mancava el cap de llista, Dani Rubio

 

 

El cap de llista d'Ara Reus, Dani Rubio, s'ha mostrat visiblement emocionat | Laia Riba

 

A la seu i a porta tancada, Dani Rubio ha estat tota l'estona en una habitació, fins que s'han donat a conèixer els resultats finals: Ara Reus es manté amb els dos regidors a l'Ajuntament de Reus.

 

Una trentena de persones s'han aplegat a la seu d'Ara Reus a la plaça del Mercadal | Laia Riba

 

L'alcaldable d'Ara Reus s'ha fet esperar

En una seu on no ha faltat el menjar i el beure en tot moment, els membres d'Ara Reus han seguit la jornada electoral atentament. Finalment, i fent-se esperar, Dani Rubio ha sortit a saludar als seus companys de partit i als mitjans de comunicació. El cap de llista ha sortit acompanyat dels primers llocs de la llista.

 

Sensació agredolça a la plaça Mercadal

Rubio ha destacat que «no ens hem d'amagar, tenim una sensació agredolça», ja que la formació esperava els quatre regidors en aquestes eleccions. No obstant això, el cap de llista ha remarcat que nosaltres «hem revalidat els dos regidors que teníem tot fent-nos lloc entre els partits generalistes».

 

La formació municipalista espera tres o quatre regidors | Laia Riba

 

«Ara Reus es posarà al costat d'aquelles forces polítiques que vulguin tirar la ciutat endavant», ha manifestat el cap de llista. En aquesta línia, Rubio ha declarat que «a partir de demà ens posarem en contacte amb les forces polítiques que no tinguin una línia vermella». Dani Rubio ha animat als assistents que han esclatat en aplaudiments cap a l'alcaldable.