Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Reus. Fes clic aquí et sorprendrà!

SANTA TECLA

El programa d'aquest dilluns, 23 de setembre, dia de Santa Tecla

ATENCIÓ

El conductor kamikaze detingut a Cambrils denuncia vuit mossos per suposades lesions

URGENT

Almenys nou detinguts en un operatiu de la Guàrdia Civil contra l'independentisme

Ariel Santamaria fa un concert dels seus 'big hits' al Centre de Lectura de Reus

L'Elvis reusenc actuarà el dissabte 22 de juny al Cafè del Centre de Lectura | Presentarà algunes cançons del seu nou disc 'Cançons RTV'
L'Ariel Santamaria fa un concert al Centre de Lectura de Reus | Laia Solanellas

 

El rei del rock and roll de Reus, l'Elvis reusenc més conegut com a Ariel Santamaria torna als escenaris al Cafè del Centre de Lectura aquest dissabte dia, 22 de juny, a les deu de la nit. Santamaria interpretarà els seus grans èxits musicals en un format acústics i en un lloc molt especial com és el Centre de Lectura.

 

Ariel Santamaria torna als escenaris

Aquest mitjà ha pogut parlar amb l'artista reusenc, Ariel Santamaria, i ha explicat que «serà un concert de 'big hits' meus en format totalment acústic». Acompanyat de la Banda del Dr. Juantxi l'Ariel Santamaria ha confirmat que donarà a conèixer algun tema musical que sortiran al seu proper disc anomenat 'Cançons RTV', «un parell o tres de temes totalment inèdits», aclareix Santamaria.

 

Ariel Santamaria presentarà alguna cançó del seu nou disc 'Cançons RTV' | Laia Solanellas

 

El cantant reusenc ha convidat a l'alcalde Carles Pellicer

Ariel Santamaria explica que «hem convidat a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer perquè ens vingui a veure» i afegeix que «si ho fa, li tocarem la seva cançó». Una melodia que es va fer viral en poques hores al mes d'abril durant la campanya electoral i que està dedicada a l'alcalde de la ciutat. La cançó fa un repàs de la trajectòria de Pellicer, des que era «comerciant de pintures i vernissos» fins a l'alcaldia.

 

Un acte de música i rauxa al Centre de Lectura

L'Elvis de Reus manifesta que «és un concert puntual» i afegeix que «nosaltres mai fem gira perquè seguim sent 'undergrounds' i mai hem tingut mànager». Un espectacle que acabarà amb més música i ball a càrrec del també reusenc DJ Chuty.

 

Totes aquelles persones que vulguin escoltar les cançons de l'Ariel Santamaria podran comprar l'entrada al concert per un preu de sis euros amb una consumició inclosa. A banda del concert de l'Elvis reusenc, els assistents també podran provar un menú degustació per un preu de 18 euros.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris