GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ariel Santamaria: «Elvis se'm va aparèixer en somnis i em va dir que em presentés a Got Talent»

El Juantxi més cèlebre va actuar ahir dilluns al 'reality' de Telecinco | Risto Mejide va prémer el botó vermell abans que el de Reus obrís la boca
El reusenc Ariel Santamaria, durant la seva actuació a Got Talent | Telecinco

 

 

Evidentment, l’Ariel Santamaria no deixa ningú indiferent. L’’Elvis de Reus’ i un dels màxims referents del Juantxisme —o el ‘frikisme’ més ganxet— va aparèixer ahir, en primeríssim ‘prime time’ televisiu, a l’escenari del popular Got Talent.

 

A Telecinco, el reusenc hi va anar decidit, beneït i animat pel mateix ‘Rei del Rock’, tot fent una mena d’entrada triomfal —amb puntades voladores incloses— que, abans que res, ja va rebre el vot negatiu d’un Risto Mejide implacable.

 

 

 

«Elvis em va dir que em presentés a Got Talent»

«Elvis m’ha aparegut diverses vegades en somnis, el primer cop al 2001, i em va dir que em dediqués a la política municipal; vaig ser regidor a Reus el 2007. Després, em va dir que em presentés a Got Talent, i aquí estic!», va explicar el de la CORI.

 

Amb una Paz Padilla entusiasmada, optimista i lliurada al xou, Santamaria va entonar ‘La Plaga’ —el ‘Good Golly, Miss Molly’ més nostrat— unes notes que, malgrat l’excepció d’algun ‘clàssic’ entre el públic, va suscitar crítiques i negativitat instantània.

 

 

 

A Padilla li premen el botó

Edurne va actuar de seguida, a cop de botó vermell, Eva Isanta la va seguir i Paz Padilla, absorta i animada en un ball rocker, va ser víctima d’una pressió de botó induïda. La mateixa Isanta, en veure la inacció de la companya i l’estupor general, li va prémer el temut piu roig i Santamaria, directe «al carrer!», com diria aquell.

 

Quatre vots negatius i l’’Elvis de Reus’, cap a casa. El pas de l’Ariel Santamaria per Got Talent va ser breu i escarit, i no passarà a la història. A l’espera d'Elvis i d'nou somni premonitori... quina serà la pròxima aventura del Juantxi més cèlebre?

 

 

També et pot interessar: