Arrenca la temporada de tardor del Teatre Bartrina de Reus amb dos espectacles ben diferents

«Ovelles» i «Adéu Peter Pan» encetaran la programació aquest proper cap de setmana
Imatge promocional de l'espectacle «Ovelles» | Cedida

La temporada de tardor del Consorci del Teatre Bartrina arrenca aquest cap de setmana amb dos espectacles ben diferents. Per un costat, el dissabte 5 d’octubre a les 21.00 hores, es representarà «Ovelles», de Carmen Marfà i Yago Alonso, responsables del text i de la direcció. Aquesta és una obra produïda per la sala Flyhand i la interpretació va a càrrec de Biel Duran, Albert Triola, Sara Espígul i Gemma Martínez.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

L’acció gira al voltant d’en Víctor, l’Alba i l’Arnau, tres germans de Barcelona que es troben per decidir què fer amb una insòlita herència. Ben aviat, s’adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, s’enfronten ara a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans.

«Ovelles» reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació molt marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i de la permanent necessitat de la gent a reinventar-se. L’espectacle té una durada de 80 minuts i els preus de les entrades oscil·len entre els 9 i els 15 euros.

Imatge promocional de l'espectacle familiar «Adéu Peter Pan» | Cedida

«Adeu Peter Pan», un espectacle per a totes les famílies

El segon espectacle del cap de setmana, que tindrà lloc el diumenge 6 d’octubre a les 12.00 hores, porta com a títol «Adéu Peter Pan». Es tracta d’una obra dirigida a totes les famílies, recomanada a partir dels 3 anys i a càrrec de la companyia Festuc Teatre. Consisteix en un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que busca en tot moment la complicitat de grans i petits amb una posada en escena que captiva des del primer moment. 

L’adaptació del text clàssic és d’Íngrid Teixidó i la direcció de Pere Pàmpols i els dos són els responsables de la interpretació. El preu de les entrades és de 6 euros (no numerat i sense descomptes).

En el marc de les diferents accions que du a terme el Consorci del Teatre Bartrina amb temes d’accessibilitat a l’espai escènic, s’ha subscrit una col·laboració amb la Federació de Persones Sordes de Catalunya FESOCA per tal que aquest espectacle sigui accessible per a persones sordes en llengua de signes catalana i en faran la traducció simultània en llengua de signes. 

"🔴 «Naufragi» i «decepció majúscula», la valoració del PSC dels 100 dies de govern" "🏥 L’Hospital de Reus s’adhereix a la Setmana Europea per la Lactància Materna"