La campanya d'arrendament de parades disponibles al Mercat Central de Reus s'allarga fins al 30 de juny

S'ofereixen un total de 29 parades amb un contracte de llogament fins al 2041
Part dels paradistes volen negociar el canvi d'horari | Jordi Olària Gras

A finals del mes de febrer, l’Ajuntament de Reus, mitjançant l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, va iniciar una campanya de comercialització dels espais disponibles al Mercat Central. Ara, i arran de la crisi del coronavirus, el procediment de licitació per a l’arrendament de les parades buides del mercat reusenc amplia el període de presentació d’ofertes —previst inicialment fins al 30 d’abril— fins al pròxim 30 de juny. Si les circumstàncies ho recomanen, apunten des de l’Ajuntament, no es descarta «prorrogar de nou aquest termini».

Al Mercat Central s’ofereixen un total de 29 parades amb un contracte d’arrendament fins al 2041 i a un preu de sortida bonificat. Segons detalla l’Ajuntament de Reus, la majoria de parades que surten a concurs s’han de destinar a activitats alimentàries: fruita i verdura, carnisseria, xarcuteria i cansaladeria, peix i marisc, sushi, congelats, aviram i ous, precuinats, pasta fresca, productes làctics, pastisseria, fleca, celler o herbolari, entre d’altres.

Algunes parades, obertes a d'altres activitats

Tot i això, també es poden presentar propostes de parades destinades a d’altres activitats, com ara la venda de productes no comestibles, perfumeria, quiosc, tèxtil, reparació de calçat o rellotges, bugaderia, parament de la llar, etc. Les persones interessades a presentar el seu projecte poden consultar les condicions i clàusules en aquest enllaç.

"Entitats i Ajuntament omplen Reus de propostes per Sant Jordi" "L'Hospital Sant Joan de Reus, a un pas de la seva venda"