Arriba la vuitena edició de 'La Vermutada de Reus'

La jornada serà aquest dissabte, 1 de juny, de 12.00 hores a 14.00 hores a la plaça del Mercadal
La Vermutada es va presentar a la Casa Navàs i se celebrarà el pròxim 1 de juny a la plaça del Mercadal | Cedida
 

 

Aquest dissabte, 1 de juny, se celebrarà la vuitena edició de 'La Vermutada de Reus' que tindrà lloc a la plaça del Mercadal. En la jornada hi participen Vermuts Miró, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, l'Agència Reus Promoció, Olives la Masrojana i Patates Piqué, juntament amb la col·laboració de voluntaris de la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre i el col·lectiu reusenc 'El masclet'. 

 

Una bona ocasió per fer el vermut a la plaça del Mercadal de Reus

La vuitena edició de 'La Vermutada de Reus' començarà a les 12.00 hores a la plaça del Mercadal i està previst que s'allargui fins a les 14.00 hores. Perquè la jornada es pugui dur a terme, es muntarà un espai al bell mig de la plaça del Mercadal en el quan se servirà Vermut Miró amb les patates i les olives que l'acompanyen i també es farà una veda de tiquets de degustació a un preu simbòlic. Tot el vermut que se servirà a la plaça serà de la marca Miró, patrocinador de l'esdeveniment i les olives la Masrojana i les Patates Piqué.

 

Fer el vermut amb solidaritat contra el càncer

Com ja s'ha fet en anys anteriors, els participants del certamen també faran una donació especial amb finalitat solidària. La donació es destinarà a la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. Aquest any, Reus s'ha convertit en la seu de la 19a edició del Torneig Joan Petit d'hoquei patins, la nostra ciutat és la primera a repetir com a seu del torneig. L'esdeveniment pretén recaptar diners per la lluita contra el càncer infantil i se celebrarà el mateix 1 de juny al Reus Deportiu. Al llarg de l'any ja s'han fet altres accions solidàries relacionades amb el torneig.

 

D'altra banda, la Vermutada també comptarà amb una animació musical, que anirà a càrrec del grup Reusenc Bandsonats. Al llarg de la jornada també es lliurarà la distinció al Vermuter de l'Any que vol servir per reconèixer la dedicació i prescripció d'aquelles persones que s'han distingit a l'hora de fer valdre l'essència del genuí aperitiu reusenc. El guardonat o guardonada es donarà a conèixer el mateix dia de la Vermutada i rebrà la distinció a la plaça del Mercadal. 

 

 

"TREBALL: Prop de 60 persones troben feina a Reus amb el programa Treball i Formació" "URGENT: Cop de porta de la CUP al PSC"