Arxivada la causa contra Mariona Quadrada per un delicte d'odi denunciat per Ciutadans

Ciutadans va denunciar la regidora de la CUP per titllar d'«assassins» tres regidors de Cs
Mariona Quadrada ha sortit dels jutjats sense respondre al fiscal i al jutge | Jordi Olària

 

La jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus ha decidit arxivar la causa contra la llavors regidora de la CUP Mariona Quadrada per un suposat delicte d'odi. Ciutadans havia interposat una denúncia contra Quadrada per haver titllat d'«assassins» tres regidors de Cs durant la manifestació del 3-O a Reus.

 

Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona' i ha pogut confirmar TarragonaDigital, la magistrada conclou que no hi ha infracció penal en els insults de Quadrada i per tant «la conducta denunciada no és constitutiva d'un delicte d'incitació a l'odi, la violència o la discriminació per la qual es va formular la denúncia» per part del partit taronja. 

 

Mariona Quadrada va ser denunciada per Ciutadans arran de la vaga del 3 d'octubre del 2017, durant la qual es va fer una manifestació que es va dirigir a l'Hotel Gaudí de Reus, on s'allotjaven els cossos de seguretat espanyola. Segons la formació taronja, Quadrada va increpar els regidors de Cs quan es van topar a la manifestació. Per aquest motiu, van denunciar la llavors regidora cupaire. 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.