L’Associació de Veïns l’Harmonia del Carme de Reus crea la figura del gestor d’entitats

El nou càrrec té com a objectiu millorar l’eficàcia de l’entitat en el seu dia a dia
Imatge de les pilones del carrer de Sant Llorenç, situat al barri del Carme de Reus   | TarragonaDigital

 

L’Associació de Veïns l’Harmonia del Carme té previst crear pròximament la figura del gestor d’entitats. Segons l’entitat veïnal aquest nou càrrec ha de servir per «millorar l’eficàcia de l’aparell directiu en el dia a dia, coordinar i supervisar les diferents gestions de la junta directiva i dels delegats de carrer». La junta directiva de l’entitat veïnal proposarà aprovar aquest càrrec, sense afany de lucre i altruista, en la pròxima reunió del mes de gener i s’haurà de ratificar i donar el vistiplau en assemblea general.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

El gestor d’entitats també haurà de consultar el temps de dedicació de cada membre de l’entitat veïnal i recordar als càrrecs de la junta i comissions les seves funcions mirant de fer-les complir en el temps que sigui possible per un millor funcionament en general.

 

Segons l’Associació de Veïns l’Harmonia del Carme de Reus el càrrec ajudarà a «millorar la gestió integral de l’entitat i així aconseguir millorar els seus objectius». «És important que cada integrant de la junta directiva assumeixi una responsabilitat col·lectiva a més a més de la seva individual», precisa el seu president, Josep Machado.

 

El gestor s’haurà de sotmetre permanentment als acords i al control de la junta, de forma perfectament natural. El càrrec es triarà entre les cinquanta persones que componen la junta i delegats de carrera que es vulguin presentar i sortirà escollit per votació. El nou càrrec, a banda de l’aprovació de la propera junta, serà ratificat i aprovat en la pròxima assemblea general de l’entitat, que se celebrarà el pròxim mes de febrer. 

 

«Pensem que la figura del gestor d’entitats pot ser un element clau en el funcionament de l’Associació», conclou el president de l’Associació de Veïns l’Harmonia del Carme, Josep Machado.