Tercer atac en una setmana al cotxe del president veïnal de Mas Pellicer de Reus

Eduardo Navas ha vist com, en una setmana, li trencaven els dos retrovisors | L'any passat li van arribar a cremar el cotxe
Segon retrovisor del cotxe d'Eduardo Navas, trencat durant la nit | Facebook Eduardo Navas

 

El cotxe d'Eduardo Navas, president de l'Associació de Veïns Primer de Maig, al barri de Mas Pellicer de Reus, ha patit tres atacs en una setmana. A principis de la setmana passada, en dues nits consecutives, li van malmetre i gairebé arrencar un dels retrovisors del cotxe. Aquest cap de setmana li han trencat l'altre mirallet en el que és un nou acte de vandalisme, segons explica el president veïnal, per part d'algú que és contrari a la seva tasca.

 

«Sembla que faig nosa o que no els agrada», apunta Eduardo Navas. Al president veïnal ja li van cremar el cotxe l'any passat, però assegura que «continuaré al barri, no marxaré, és casa meva». Preguntat per qui pot tenir interès a intimidar-lo, creu que la gent a qui molesten les declaracions que fa en contra de l'activitat incívica i delictiva que es pot produir al barri.

 

Un dels retrovisors del cotxe d'Eduardo Navas després que li trenquessin | Facebook Eduardo Navas

 

Els motius dels atacs

«Suposo que molesten les declaracions que faig en contra de la droga i en contra de les ocupacions incíviques, com que ho faig públic, els deu molestar», declara. «I a la gent que llença la brossa fora dels contenidors, que també passa, i si els veig, els ho dic en aquell moment». Per tot plegat considera que és aquest perfil de persones qui pot atacar el seu cotxe.

 

A principis de la setmana passada es va trobar la carcassa de plàstic del retrovisor trencada. L'endemà va comprovar com, durant la nit, havien tornat a trencar-li el mateix retrovisor, malmetent aquesta vegada el mirall. Menys d'una setmana després, aquest cap de setmana passat, s'ha trobat amb l'altre retrovisor trencat. Ell mateix se n'ha fet ressò a través del seu perfil de Facebook.

 

Hi ha penjat les fotos acompanyades, en el primer cas, d'un text en què assegurava que «algunes persones a qui, pel que es veu, molesto, són molt valentes i durant la nit m'han trencat el retrovisor del cotxe; doncs ja els dic que segueixo al barri i que sóc cada dia al local social». Assegura que en tots els atacs, tenia el cotxe aparcat en zones amb més vehicles, però sospita que són accions dirigides contra ell perquè cap dels altres automòbils tenia cap desperfecte.