Ataquen de nou el despatx de l'advocat de Reus Hilal Tarkou

El darrer atac havia estat el passat 22 de març quan també li van robar
Han atacat, de nou, el despatx de l'advocat Hilal Tarkou | Cedida

 

Nou ataca al despatx de l'advocat reusenc Hilal Tarkou, situat al carrer Misericòrdia de la capital del Baix Camp. Després d'atacar la façana amb pintura el passat mes de març, aquest cop, segons ha explicat l'advocat a TarragonaDigital, aquest cop li han tirat «merda de porc». Amb aquest ja se sumen un total de quatre atacs contra l'advocat.

 

Tiren «merda de porc» a la façana del despatx

Aquest matí de dissabte, 20 d'abril, l'advocat de Reus Hilal Tarkou ha explicat a TarragonaDigital que li han tornat a atacar la façana del seu despatx en uns nous fets vandàlics. 

 

Aquest cop, l'advocat reusenc s'ha trobat la façana tacada amb una cosa molt desagradable. El o els vàndals que han atacat el seu despatx han tirat «merda de porc» contra la paret. A més, segons ha explicat Tarkou a aquest mitjà, no és el primer cop que s'ho troba, perquè la primera vegada que el van atacar, també va ser d'aquesta forma. 

Hilal Tarkou, el conegut advocat reusenc, li han tornat a atacar l'oficina | Col·legi d'Advocats de Reus

 

Quart atac a la seva oficina

L'advocat Hilal Tarkou és conegut a la ciutat per denunciar el partit polític Plataforma per Catalunya, ja que va difondre acusacions falses contra ele col·lectiu musulmà, l'any 2011. A més, també és membre de l'entitat musulmana Watani i va lluitar contra la prohibició de l'ús del bel a espais públics. 

 

Després d'aquest atac, ja se'n sumen quatre a la seva oficina, situada al carrer Misericòrdia de la ciutat de Reus. La darrera vegada va ser el passat 22 de març, quan el van atacar tirant-li pintura i, posteriorment, li van robar. Aquest dia també li van atacar casa seva amb pintura.

 

En aquesta última ocasió, Tarkou va explicar que «desconeix si es tracta d'un acte racista, d'un client descontent o per altres raons». Ja fa temps que van començar els atacs i «primer em van deixar excrements d'animal davant la porta, després, al novembre, oli de vehicles, i ara em tiren pintura».

 

El despatx està situat al carrer de Misericòrdia de Reus | Cedida