Ataquen amb pintura i roben al despatx de l'advocat reusenc Hilal Tarkou

L'afectat ha rebut diversos atacs d'aquestes característiques | Ha denunciat els fets a la policia
Hilal Tarkou ha denunciat els fets vandàlics als agents de policia | TarragonaDigital.com

 

El despatx de l'advocat de Reus, Hilal Tarkou, s'ha despertat avui, 22 de març, amb la façana plena de pintura. L'advocat ha anat a la seva oficina, a primera hora del matí, i ha vist que també havien entrat a robar. Aquest no és el primer incident d'aquestes característiques que pateix l'advocat, ja que com ha explicat a TarragonaDigital, «ja són tres els actes contra la meva persona».

 

Hilal Tarkou, el conegut advocat reusenc el quan atacat la seva oficina | Col·legi d'Advocats de Reus

 

Taquen de pintura el despatx de Hilal Tarkou

Hilal Tarkou, és un advocat reusenc conegut a la ciutat per denunciar el partit polític Plataforma per Catalunya, ja que va difondre acusacions falses contra el col·lectiu musulmà, l'any 2011. També és membre de l'entitat musulmana Watani i va lluitar contra la prohibició de l'ús del bel a espai publics, presentada pel govern de Reus,

 

Avui, divendres 22 de març el seu despatx al carrer de Misericòrdia de Reus ha estat atacat amb pintura i posteriorment han entrat a robar. Un veí de la zona, que ha vist com a la paret de la seva oficina havien tirat pintura, ha avisat a Hilal Tarkou dels fets quan passaven de les set del matí. L'advocat, en un primer moment ha anat a casa seva i ha vist que a la paret també li havien fet pintades.

 

El despatx, situat al carrer de Misericòrdia ha estat atacat durant la matinada | TarragonaDigital.com

 

L'advocat ha rebut diversos atacs

Hilal Tarkou explica a aquest mitjà que «no és la primera vegada que m'ho fan i desconec l'autor dels fets i el motiu». L'afectat comenta que «fa temps que aquests actes van començar, primer em van deixar excrements d'animal davant la porta, després, al novembre, oli de vehicles i ara em tiren pintura». Afegeix que tots aquests actes estan denunciats a la policia i espera que es trobi l'autor dels fets, ja que «això no pot continuar passant».

 

D'altra banda, comenta que «desconec si es tracta d'un acte racista, d'un client descontent o per altres raons». En aquesta ocasió l'autor dels fets no només li han tacat la façana de pintrua, sinó que també li han robat un ordinador portàtil, un telèfon mòbil, diners en metàl·lic que tenia a l'oficina i altres elements del despatx.