Atraquen amb arma blanca el Bingo de Reus

Els fets han succeït aquesta passada matinada de dimecres a dijous
Dues persones han atracat el Bingo de Reus amb arma blanca | Google Maps

 

Dues persones han realitzat un atracament amb arma blanca al Bingo de Reus aquesta matinada de dijous, 7 de febrer, segons han informat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital. En aquest sentit, els dos atracadors han accedit al recinte situat al Raval de Jesús de la capital del Baix Camp i, un cop dins, han realitzat amenaces a un dels treballadors amb l'arma.

 

 

Els fets han succeït als voltants de dos quarts de tres de la matinada i els atracadors s'haurien emportat els diners que hi havia a la caixa registradora del Bingo de Reus. Afortunadament, cap persona ha resultat ferida després d'aquest incident.

 

Els Mossos d'Esquadra s'han encarregat de la investigació d'aquest atracament, però encara no hi ha cap detingut per l'atracament al Bingo de Reus. 

 

Tres detinguts per un robatori amb força en un establiment del carrer Carles Ribes

Els Mossos van detenir el divendres passat, 1 de febrer, dos homes i una dona com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els homes tenien 55 i 32 anys, mentre que la dona en tenia 26. Els fets van tenir lloc en dia anterior, el dijous 31 de gener, quan els Mossos van ser requerits al carrer de Carles Ribes per un robatori en un establiment

 

Quan els agents de la policia catalana van arribar al lloc dels fets, van localitzar dos homes i una dona que coincidien amb les persones descrites per un testimoni. Els Mossos van comprovar que la reixa de l'establiment havia estat forçada. El dia anterior, el mateix comerç ja havia patit un robatori. Així, els agents dels Mossos van identificar i detenir els tres individus per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa, que van declarar a la comissaria.