GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ferida lleu una dona en un atropellament a la plaça de la Llibertat de Reus

Els fets s'han produït poc abans de dos quarts de vuit del vespre d'aquest dissabte
Una ambulància del SEM s'ha desplaçat al lloc dels fets per atendre la dona que ha resultat ferida. | TarragonaDigital.com

 

Poc abans de dos quarts de vuit del vespre d'aquest dissabte, 25 de maig, s'ha produït un atropellament a la cantonada de la Llibertat de Reus i el carrer Ample de Reus. Per causes que es desconeixen, un cotxe ha topat amb una vianant de 34 anys que ha resultat ferida i ha quedat estesa a terra.

 

Una dona, ferida lleu en un atropellament a la plaça de la Llibertat de Reus

Les primeres informacions apunten que la dona no té ferides de gravetat. El Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha treballat al lloc dels fets amb una dotació, li ha practicat les primeres atencions mèdiques 'in situ', si bé és cert que poc abans de les vuit l'han traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus per tal de sotmetre-la a una revisió mèdica més en detall.

 

Al lloc on s'ha produït aquest atropellament, afortunadament de conseqüències lleus, també hi ha assistit la Guàrdia Urbana de Reus, que s'ha encarregat de dur a terme les primeres gestions. Cal recordar que el punt de l'atropellament és en ple centre de Reus de manera que, en tractar-se a més de la tarda d'un dissabte, l'expectació al voltant del succés era important, en especial des de la terrassa d'un establiment proper.

 

La Guàrdia Urbana de Reus també ha treballat al lloc dels fets. | TarragonaDigital.com

 

També et pot interessar

La Cambra de Reus «aprova» la Ganxet Pintxo de primavera, que acaba aquest diumenge

Tota la informació i els resultats del 26-M, en directe amb el dispositiu informatiu especial de TarragonaDigital

Famílies de l'escola Isabel Besora presenten 500 firmes per recuperar la línia de P-3