Atropellen dues persones a la plaça de la Llibertat de Reus

Els fets han passat vora les vuit del matí i les persones han resultat ferides, tot i que no de gravetat
La persona ha resultat ferida però de poca gravetat. | C.B.

 

Pels volts de les vuit del matí s'ha produït un atropellament al centre de Reus. Concretament, els fets han passat a les 07.45 hores a la plaça de la Llibertat de Reus en un pas de vianants de la zona, quan un vehicle no ha vist que dos peatons estaven travessant el pas de vianants i se'ls ha acabat enduent per davant. El 112 ha rebut la trucada a tres quarts de vuit del matí per un atropellament, i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat la Guàrdia Urbana de Reus i diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya per auxiliar els afectats.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Els fets han passat a tres quarts de vuit del matí a la plaça de la Llibertat de Reus. | C.B.

 

Dues persones ferides per atropellament a la plaça de la Llibertat

El pas de vianants on han passat els fets està ubicat entre la plaça de la Llibertat i el carrer Ample. Dues persones d'avançada edat estaven travessant-lo i un vehicle que circulava a la zona no els ha vist i els ha acabat atropellant, tot i que segons primeres informacions els ferits no serien de gravetat. La Guàrdia Urbana de Reus ha realitzat les corresponents proves d'alcoholèmia en aquests casos, i el conductor del vehicle ha donat 0,0.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya les dues persones que han estat atropellades a la plaça de la Llibertat de Reus eren d'avançada edat, i totes dues han estat ateses al lloc dels fets amb pronòstic menys greu, i finalment han estat traslladades a l'Hospital Sant Joan de Reus per les dues ambulàncies del SEM que s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

Dues dotacions del SEM s'han desplaçat a l'atropellament a Reus. | C.B.

 

"ATENCIÓ: Una zona de Reus sense institut demana que se'n construeixi un" "ATENCIÓ: Una zona de Reus es queda sense llum durant tot el dia"