Aturen un conductor a Reus per una infracció de trànsit i acaba detingut per una ordre de detenció

L’home també va donar un resultat positiu en la prova d’alcoholèmia de 0,42 mg/l
El conductor tenia una ordre de detenció i va donar un resultat a la prova d'alcoholèmia de 0,42 mg/l | Laia Solanellas

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat aquest dimecres a la matinada un conductor a l’avinguda de la Salle per una ordre de detenció i per donar un resultat positiu d’alcoholèmia de 0,42 mg/l. Els fets han tingut lloc aquest dimecres a la matinada quan el cos municipal de seguretat ha aturat l’home per denunciar-lo per una infracció de trànsit. La sorpresa ha estat que al conductor li constava una ordre de detenció. A més, també ha superat la taxa d’alcohol permesa en la prova d’alcoholèmia. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

En cas d'accident, a partir de 0,40 mg/l és considerat delicte contra la seguretat viària

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, 0,40 en cas d'accident. Pot comportar penes de presó d'entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d'entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d'una falta administrativa.

"❗⛪ El motiu de les obres a la façana de l’església de Sant Joan de Reus" "🔌☀ El sector de l'energia solar, en auge des de l'eliminació de 'l'impost del sol'"