Augmenta un 20% el nombre de passatgers a l’Aeroport de Reus aquest mes de novembre

En total han passat per aquest Aeroport 9.671 passatgers i des de principi d'any ja s'ha superat el milió d'usuaris
Imatge de la sala d'espera de sortides de l'Aeroport de Reus | Caralp Mariné

 

L'Aeroport de Reus segueix donant bones notícies. Aquest mes de novembre han passat per aquest Aeroport 9.671 passatgers, un 20% més que el mateix mes de l'any passat. Entre gener i novembre aquest Aeroport ja acumula més d'un milió de visitants. Superar la barrera del milió ha estat un dels objectius fixats d'ençà que va caure el tràfic per la marxa de Ryanair a l'Aeroport del Prat.

Augmenta el nombre de passatgers a l'Aeroport de Reus

El mes de novembre han passat 9.671 persones per aquest Aeroport. En total, enguany, han trepitjat l'Aeroport 1.030.813 usuaris, segons les dades que ha fet públiques avui Aena. Això suposa un 2,1% més que els primers 11 mesos de l'any 2017. Per tant, el creixement interanual també és positiu.

Pel que fa al nombre d'operacions, el mes de novembre se n'han realitzat 1.061, un 19,9% més que el mateix mes de l'any 2017. I pel que fa als moviments duts a terme entre gener i novembre s'han fet un total de 15.825 vols, un 2,9% més que fa un any. Xifres molt positives per l'Aeroport de Reus.

Aquest creixement es produeix després que el mes d'octubre es tanqués amb una davallada del 5,5% dels passatgers respecte al mes d'octubre de 2017. També va caure en un 4% el nombre d'operacions en comparació amb l'octubre de l'any anterior. Així i tot el creixement interanual ja era positiu.

Diversificació del turisme, clau per l’Aeroport de Reus

Un dels objectius del territori, amb el qual estan implicades totes les comarques, és la diversificació del turisme, que permeti allargar la temporada i sumar ofertes més enllà de la de sol i platja. Aquesta diversificació podria ajudar a augmentar les visites en altres èpoques de l'any i per tant allargar la temporada de l'Aeroport.

L'Aeroport de Reus és una eina clau al servei del turisme del territori. El principal mercat és el britànic. De fet, del milió de passatgers arribats fins ara, més de 600.000 provenen del Regne Unit. Per darrere es troben Irlanda, Països Baixos i Bèlgica.

"ATENCIÓ: Reus tornarà a tenir un rei negre «de veritat»" "ÚLTIMA HORA: Dos ferits en un atropellament al centre de Reus"