Tallen l'avinguda de Països Catalans de Reus pel despreniment d'una façana

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en les tasques de sanejament
La via els països Catalans s'ha tallat a la circulació de vehicles | Jordi Olària

 

L'avinguda de Països Catalans de Reus s'ha hagut de tallar provisionalment abans de les cinc de la tarda, d'avui divendres 7 de juny, a causa del despreniment de part d'una façana. Una dotació dels Bombers de la Generalitat s'ha adreçat al lloc dels fets i ha començat a realitzar les tasques de sanejament d'aquesta façana. Finalment han acabat de retirar part de la paret que estava malmesa. Per sort, cap persona ha resultat ferida en aquest incident.

 

Els Bombers han acabat de retirar la part que estava malmesa | Jordi Olària

 

L'arrebossat d'un balcó del quart pis de l'edifici número 22 de l'avinguda dels Països Catalans, ha caigut en mig de la via. Per poder portar a cap les tasques amb total seguretat, aquest tram de l'avinguda dels Països Catalans s'ha hagut de tallar a la circulació de vehicles. Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus han tallat la circulació en aquest últim tram de la via.

 

 

Part de la façana que caigut a l'avinguda de Països Catalans de Reus | Jordi Olària

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.