Els Avis i Àvies per la Llibertat de Reus tornen a la Mercadal després de l'aturada

El col·lectiu va seguir fil per randa la recomanació del MHP Torra de no concentrar-se en 10 dies
El col·lectiu dels Avis i Àvies per la Llibertat de Reus ja suma 33 mesos d'activitat ininterrompuda | Adrià Morte

El col·lectiu dels Avis i les Àvies per la Llibertat de Reus torna a la càrrega. Després d'una aturada recomanada de 10 dies en què van seguir fil per randa l'advertiment del president Quim Torra d'abstenir-se de concentracions i aglomeracions, els veterans manifestants han anunciat que tornaran a deixar-se veure i sentir a la plaça Mercadal aquest dilluns, 10 d'agost, a l'horari habitual de les 11.30 hores.

Els concentrats ja sumen 33 mesos de protestes ininterrompudes al cor de Reus, i aquesta setmana reprendran l'activitat periòdica a l'espai públic. També s'han referit a l'estat de salut d'una membra del col·lectiu que estava afectada de coronavirus, i han confirmat que aquesta persona ja ha donat negatiu en les darreres proves que li han efectuat, de manera que ja no hi ha cap cas actiu de contagis entre ells. La intenció és, si cap força major ho impedeix, recuperar el calendari setmanal de concentracions 'grogues' a les portes de l'Ajuntament.

"Gran quantitat de denúncies per sorolls aquest 2020 a Reus" "Pellicer, contra el «saqueig» dels superàvits municipals per part de la Moncloa"