GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les obres d'un pis de Reus mobilitzen Bombers, SEM i Guàrdia Urbana

Els veïns han alertat els serveis d'emergència a causa de la quantitat de fum i de l'olor de cremat
Bombers, Guàrdia Urbana i SEM s'han desplegat arran de l'avís d'incendi | Jordi Olària Gras

 

Ensurt dels grossos, aquesta tarda, al carrer de Sant Jaume de Reus. Al número set s'hi ha vist molt de fum i s'hi sentia una forta olor de cremat, i els veïns han alertat als Bombers de la Generalitat i, de retruc, s'han activat, també, la Guàrdia Urbana de Reus i el SEM, el Sistema d'Emergències Mèdiques, en total, mitja dotzena de dotacions. Als volts d'un quart de set de la tarda s'ha rebut l'avís, i uns minuts després, els dos agents de la Guàrdia Urbana que s'hi havien desplaçat han comprovat que els indicis indicaven que podia tractar-se d'una falsa alarma.

 

 

L'ensurt queda en una falsa alarma

Amb l'arribada dels Bombers de la Generalitat, que hi han destinat tres dotacions, s'ha aclarit que, efectivament, era una falsa alarma, i no hi havia cap incendi a la zona. En un dels pisos del número set del carrer de Sant Jaume de Reus s'hi estaven fent petites obres domèstiques, i ha estat aquesta activitat l'origen de l'ensurt. S'estava tallant fusta amb una radial, segons ha pogut saber TarragonaDigital, i l'olor que desprèn la màquina en contacte amb la fusta, i el fum que genera, han provocat l'alarma dels veïns.

 

Quan s'ha vist que, d'incendi, no n'hi havia, una de les tres dotacions dels Bombers de la Generalitat ha tornat cap al parc de Reus. Les dues restants, un cotxe i un camionet, han quedat al lloc de l'avís per fer les darreres comprovacions. El mateix han fet els operatius del SEM i de la Guàrdia Urbana que, una vegada els Bombers han certificat que no hi havia perill, han donat l'operatiu per acabat.

 

L'operatiu d'emergències ha atret l'atenció dels vianants que entraven o sortien de l'Escola de Música | Jordi Olària Gras

 

L'alerta s'ha produït al costat del Conservatori i Escola de Música de la Diputació de Tarragona, on s'entra i se surt pel carrer de Sant Jaume —es tracta de les mateixes instal·lacions que acullen l'Escola d'Art, que té la seva porta a la façana del carrer del Vent—. L'hora en què s'ha produït l'incident, quan passaven minuts de les sis de la tarda, coincideix amb hora de moviment d'entrada i sortida d'alumnes de l'escola i familiars que els porten o recullen. L'expectació que ha generat l'operatiu ha estat força, i entre vint i trenta persones s'han arribat a agrupar a la zona on el cordó que han instal·lat els Bombers ho permetia.