GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els avis i néts tenen una cita artística al Mas Pintat de Reus

Els participants dibuixaran el retrat de la persona amb qui s'hagin apuntat
El Mas Pintat de Reus. | Cedida

 

El centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies, Mas Pintat de Reus, dins de la seva programació d'activitats en família, porta a cap un projecte que unirà els més petits amb els més grans de la casa. «Jo et dibuixo i tu em dibuixes», és una iniciativa que vol acostar als avis i als néts de la mà de la il·lustradora Alina Ballester. Aquesta activitat tindrà lloc únicament el pròxim dijous 22 de novembre a les 17 hores.

 

Una iniciativa artística per unir generacions

Els avis i àvies dibuixaran el rostre dels nets i netes i viceversa. Aquest serà el fil conductor de la nova activitat que es durà a terme al Mas Pintat. Cada participant amb pintures i altres estris intentarà plasmar en un full el retrat de la persona amb la qual s'hagi puntat. Aquesta activitat pretén potenciar la unió generacional entre les dues persones, una excusa per passar l'estona des de l'àmbit creatiu.

 

Alina Ballester conduirà l'activitat

La inactiva artística estarà conduïda per la jove il·lustradora Alina Ballester, que coordinarà l'activitat. Amb l'ajuda de la il·lustradora els participants dibuixaran com veuen a la persona amb la qual s'han apuntat. Un cop hagin acabat el retrat, el resultat s'emmarcarà i es lluirà a les famílies dels participants perquè pugui ser exposat a les cases.

 

Un dels tallers familiars que ofereix Mas Pintat | CEDIDA

 

Mas Pintat amplia la seva programació anual

Mas Pintat ofereix tota mena d'activitats amb l'objectiu principal de lligar afinitats familiars. Les activitats estan dividides segons les edats dels fills, a més enguany es presenta una nova programació on tant grans com petits, gaudiran d'una estona en família. Aquesta programació inclou tallers setmanals i activitats gratuïtes dels programes «Família i ciutat, educació compartida», «Avis i nets, compartint moments» i l'espai «Assessora't».

 

Ofereix un servei d'activitats per famílies

El dilluns 1 d'octubre, Mas Pintat va iniciar les activitats familiars, que com a novetat d'enguany amplien el període d'inscripcions a dos cops anuals, durant el mes d'octubre i al febrer. D'altra banda, a «Avis i nets, compartint moments» es proposen tallers de cuina, de treballs manuals, de reciclatge, de jocs tradicionals, de jardineria o sessions de bingo per tota la família.

 

Per participar és necessari trucar al telèfon al 977 010057 o bé enviar un mail a maspintat@reus.cat amb les dades de l'avi/a i nét/s a partir de 6 anys. Aquesta activitat és de caràcter gratuït i s'endinsa en el programa de Mas Pintat, «Avis i néts, compartint moments».