L'Axel, el primer nadó de l'any a la ciutat de Reus

Fill de l'Olaia i l'Aitor, va néixer a l'Hospital Sant Joan i va pesar 3,260 quilograms

El primer nadó del 2019 a la ciutat de Reus es va fer esperar, però ja és aquí. Es diu Axel i va néixer a les quatre i vuit minuts de la tarda d'ahir dimarts, 1 de gener de 2019, a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. El bebè va pesar 3,260 quilograms i fa 48 centímetres, i mare i fill es troben en perfecte estat de salut, tal com han explicat des del centre hospitalari.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L’Axel és el primer fill de l’Olaia i l’Aitor, veïns de la capital del Baix Camp, que ahir van rebre la visita de Montserrat Vilella, alcaldessa accidental reusenca i regidora de Benestar Social; i Noemí Llauradó, regidora de Salut i presidenta del Grup Salut Reus.

El primer nadó del 2019 a Tarragona neix a Valls

A la demarcació de Tarragona, la gran protagonista de la nit de Cap d’Any va ser, sens dubte, la Lena. Aquesta nena, nascuda al Pius Hospital de Valls, va ser la primera tarragonina del 2019, i va arribar al món quan faltaven set minuts per a les dues de la matinada d’ahir dimarts, dia 1 de gener de 2019.

La mare de la Lena, la Vanessa, amb la petita al pit
La mare de la Lena, la Vanessa, amb la petita al pit | ACN

 

El naixement, que s’esperava per a la nit de Nadal, es va retardar i la Vanessa Duque, la mare del bebè, va explicar, feliç i fent broma, que «o naixia per Nadal o per Cap d’Any, una festa o una altra». La família de la Lena viu al Montmell, a la comarca del Baix Penedès, un poble que els seus pares asseguren que, entre tots, estan «repoblant», ja que la natalitat s’hi ha disparat durant els últims anys.