GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El ballarí valencià Miquel Martínez guanya el Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri

Aquest premi és una oportunitat per a la formació i la professionalització de joves artistes d'arreu del món
El ballarí valencià, Miquel Martínez, guanya el Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri de Reus | Ajuntament de Reus

 

 

Des del passat dijous, 21 de març, i fins aquest dissabte, el Teatre Fortuny de Reus ha acollit el 9è Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, on el jove ballarí valencià Miquel Martínez, s'ha endut el primer lloc de la competició.

 

El concurs va viure dijous al matí una fase eliminatòria prèvia a porta tancada; a la tarda, els semifinalistes resultants ho van donar tot per poder ser a la final, i finalment, els afortunats van passar a la gran final, que es va disputar el divendres a la tarda.

 

D'aquesta manera, el podi va recaure en Miquel Martínez, en primera posició i un premi en metàl·lic de 5.000 euros concedit per la Generalitat; el segon lloc fou per Leyre Domingo, amb un premi de 2.000 euros concedit per la Diputació; i el tercer lloc va ser per Alba Bonet, amb un premi de 1.000 euros concedit per l'Ajuntament de Reus. A més, la mallorquina Júlia Miró, es va endur el premi del públic.

 

Totes elles ballaran aquest vespre en l'acte de cloenda del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, que una vegada més, tindrà lloc al Teatre Fortuny de Reus, a les nou del vespre i on els joves premiats compartiran escenari amb ballarins de prestigi internacional.

 

 

 

 

 

Finestra d'oportunitats

Més enllà dels premis en metàl·lic per als guanyadors, el Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri ha concedit també beques acadèmiques en escoles de dansa de prestigi per a tots els finalistes.

 

Tot plegat un concurs que esdevé una oportunitat d'aprenentatge i creixement professional, que obre les portes dels joves ballarins cap a noves etapes de formació i professionalització.

 

El ballarí valencià, Miquel Martínez, guanya el Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri | Ajuntament de Reus