ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

L'Associació de l'Harmonia del Carme de Reus torna a la Federació de Veïns

L'entitat veïnal va marxar fa un any de la FAVR per discrepàncies amb l'antiga junta, ja que pensava que no els representava
El Barri del Carme espera ha tornat a formar part de a Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR) | Jordi Olària

 

L'Associació de Veïnal l'Harmonia del Carme de Reus va deixar de formar part de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR) fa tot just un any, el juliol del 2018. Ara i després de tants mesos sense formar-hi part, els membres de l'entitat veïnal han decidit tornar a formar part de la Federació. Fa un any van tenir diferències amb la junta que gestionava la FAVR en aquell moment, la qual ara ja no està formada per les mateixes persones.

 

L'Harmonia del Carme torna a la FAVR després d'un any

Deixant les diferències al costat i amb la incorporació de Marcos Massó com a president de la FAVR des de fa uns mesos, entitat de l'Harmonia del Carme ha decidit tornar a formar part de l'Associació de Veïns de Reus i també ho faran quatre entitats més que s'hi sumaran en les pròximes setmanes. Aquesta decisió arriba pocs dies abans de les festes del Barri del Carme de Reus.

 

Carrer Alt del Carme de Reus, un dels carrers centrals del Barri del Carme de Reus | Laia Riba

 

L'entitat va marxar de la FAVR per discrepàncies amb la junta

Fa uns anys els membres de l'Associació de Veïnal l'Harmonia del Carme van comunicar que es donaven de baixa de la FAVR perquè no els hi aportava res formar-hi part, només per pagar la quota anual. A més afirmaven que no s'hi sentien representats i que no els hi agradava la manera que la junta anterior actuava. Ara amb aires nous a la FAVR, l'entitat del Barri del Carme ha volgut tornar a la FAVR.