GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El barri Sol i Vista de Reus tindrà dues noves zones d'aparcament

Aquestes obres suposaran la creació de 66 noves places d'estacionament
Arranjament de l'aparcament del carrer de Roger de Llúria | Cedida

 

El barri Sol i Vista de Reus tindrà dues noves zones d'aparcament en breus, ja que les obres s'han iniciat aquesta setmana. L'Ajuntament de Reus ha adequat dues noves zones per convertir-les en espai d'estacionament de vehicles. Concretament una tindrà la capacitat per a 24 places i l'altre per a 42 places, un total de 66 noves places d'aparcament al barri Sol i Vista.

 

66 noves places d'aparcament al barri Sol i Vista

Aquestes dues zones se situaran al raval de Sol i Vista i al carrer de Roger de Llúria. Els operaris ja han començat les obres d'adequació i ara es troben en la fase d'assfaltament. Aquests nous aparcaments al barri Sol i Vista suposaran una nova oportunitat al veïnat de la zona per estacionar, una petició molt requerida pels habitants del barri Sol i Vista.

 

 

Rehabilitació dels aparcaments

La construcció de nous aparcaments s'havia de fer després de l'execució del Pla de Barris que s'aplicava tant al barri Immaculada com al Sol i Vista. Les obres de remodelació dels carrers Entença, Almirall Requesens, i trams dels carrers de Roger de Llúria i de Nelson Mandela, ja han finalitat i s'ha donat pas a la rehabilitació dels aparcaments.

 

Un dels carrers asfaltat i renovat al barri Sol i Vista | Laia Riba

 

Les obres tenen un pressupost de 75.625 euros i contemplen la creació de les dues noves zones d’aparcament del barri Sol i Vista. També està present l'acondicionament d'un solar al carrer de Sor Lluïsa Estivill on s'habilitaran  50 places d’aparcament. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Eiffage Infraestructuras SAU.

 

350 noves places d'aparcament gratuït a Reus 

Aquestes dues noves zones d'aparcament se sumen a les que ja estan operatives de l'avinguda de Països Catalans amb 275 places d'estacionament, i les de la zona del Velòdrom, el qual ja s'ha habilitat amb un total de 68 places. Queden pendents a punt d’iniciar-se els treballs, les 25 places de carrer de Falset.

 

També et pot interessar: