GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Hangar de Reus celebra el seu aniversari amb l'actuació dels 'BocaBeats Comedia'

L'actuació serà el dijous 20 de febrer a les 23.15 hores i l'entrada serà gratuïta amb consumició mínima obligatòria
Els BocaBeats Comedia actuaran a l'Hangar de Reus el pròxim 20 de febrer | Facebook BocaBeats Comedia

 

El local nocturn l'Hangar de Reus està d'aniversari i volen celebrar-ho de la millor manera possible. Rialles, amics, ball i molta diversió és el que tenen preparat per a tots els que acompanyeu cada cap de setmana des de fa 2 anys a l'equip d'aquest local. Per això han portat uns convidats molt especials per fer-nos riure amb la seva boja comèdiaels BocaBeats Comedia. Des d'Euskadi arriba un espectacle d'improvisació que no deixarà indiferent a ningú. No us perdeu aquest dijous 20 de febrer a les 23.15 hores la comèdia de Bocabeats. L'entrada és gratuïta amb consumició mínima obligatòria.

 

Bocabeats arrasen amb el seu nou xou on combinen el monòleg amb les cançons improvisades

'Bocabeats Comèdia', és el nou xou del duo format per Iván Pérez i Aitor Vidaurreta, una comèdia basca composta de monòlegs, juntament amb cançons improvisades. Després dels seus èxits a internet i aparicions en diferents programes televisius de cadenes com TVE, Tele5, Antena 3 i Etb2. Amb un milió i mig de reproduccions en Youtube amb títols com 'Jarry Potea', 'Beatbox comedia', 'Trap Vasco', 'Rosalia Vasca' i 'Reggaeton Vasco'. El duet està de gira pels escenaris, on farà parada a Reus per fer el seu esperat espectacle. Una comèdia repleta d'improvisació i frescor, on barrejaran el monòleg amb la interpretació i parodiant totes les peticions del públic.

 

 

2 anys d'oci nocturn amb molta festa i una gran diversitat d'actuacions

L'Hangar, el local d'oci nocturn, ben aviat, bufarà les espelmes del seu segon aniversari. Dos anys replets de festa, bon ambient i un excel·lent servei i tracte amb el client. Un local que s'ha posicionat com punt de trobada imprescindible en les nits de festa a Reus. Situat al cor de Reus, al carrer d'en Vilar 16, s'ha fet un lloc indiscutible entre reusenques i reusencs.

 

A més del seu excepcional bon ambient i la diversitat musical que ofereix, l'Hangar s'ha convertit, també, en un generador d'actuacions de molta qualitat, organitzant cicles temàtics com el que ara porta els millors monologuistes del moment, però també concerts i actuacions de tota mena i per a tots els gustos. S'ha convertit en un dels locals d'oci nocturn de referència de la capital del Baix Camp. Un local modern i amb molta personalitat amb capacitat per a 250 persones, on també es pot gaudir de la zona VIP, per celebracions, amb reserva prèvia.