Un camió de bombers amb operatius treballant en un arbre que ha caigut sobre un camió

Un camió fa caure un arbre aparcant a Reus i els Bombers eviten que destrossi un cotxe

Els fets han passat aquest dilluns al matí

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han actuat, aquest matí, al carrer de Jaume Vidal i Alcover de Reus. Un camió havia fet caure un arbre de la vorera que, com a conseqüència, amenaçava d'acabar destrossant un cotxe aparcat al costat. Tres dotacions del cos d'emergències s'han encarregat de desbrancar el plataner i deixar-lo de la manera adequada perquè es pugui retirar.

Els fets han passat als volts de les deu del matí d'aquest dilluns, 25 de gener. Quan faltaven sis minuts per l'hora en punt, els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís que un arbre estava a punt de caure al carrer de Jaume Vidal i Alcover de Reus, a l'altura del número 1.

Segons informen des del cos d'emergències, les maniobres d'aparcament d'un camió frigorífic haurien acabat impactant i malmetent un dels plataners de la vorera. L'arbre, d'uns tres metres d'alçada, ha caigut sobre la caixa del mateix camió, però amenaçava d'acabar caient sobre un turisme que hi havia aparcat al costat.

Finalment, les tres dotacions desplaçades han pogut resoldre l'incident sense ferits i al cap d'uns minuts han deixat el tronc del plataner desbrancat i preparat perquè sigui retirat de la via pública.

Més d'un d'avisos per vent aquest cap de setmana

L'actuació d'aquest matí arriba precisament després d'un cap de setmana de molta activitat pel cos de Bombers. Entre divendres i diumenge han rebut més d'un centenar d'avisos a causa dels desperfectes provocats per les ventades que han bufat a l'àrea de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

El temporal va començar divendres amb 62 avisos a la demarcació pels efectes del vent, 56 a l'àrea de Tarragona i sis més a la de les Terres de l'Ebre. Vint de les actuacions es van fer a Reus segons informava la Guàrdia Urbana. Dissabte el ritme va baixar una mica, però encara es van rebre dotze avisos dels vuitanta que es van registrar arreu de Catalunya.

Diumenge, per últim, la xifra ha tornat a pujar. El cos de Bombers informava ahir que havia rebut 28 avisos al Camp de Tarragona i nou més a les Terres de l'Ebre.