Una fuita d'aigua al passeig Prim de Reus activa dues dotacions dels Bombers

La fuita s'ha originat en una habitació de comptadors d'un edifici
Fuita d'aigua al passeig Prim de Reus. | David Cabanillas

 

Una fuita d'aigua en un immoble del centre de Reus ha obligat a mobilitzar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat el matí d'aquest dilluns, 23 de juliol. Al voltant de tres quarts d'onze del matí els Bombers han rebut l'avís d'una fuita d'aigua al passeig Prim, a l'altura del número 10. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, es tracta d'una fuita d'una canonada que perdia aigua a la via pública.

La fuita provenia d'una habitació de comptadors de l'edifici ubicat al número 10 i l'aigua arribava a la vorera i al passeig a través d'una petita canonada. Com a conseqüència, una rierada d'aigua de poca importància ha inundat el carrer. No s'han hagut de lamentar danys materials importants ni tampoc danys personals.

Els Bombers han tancat la clau de pas d'aigua

A causa de la fuita, la presència d'aigua ha fet sonar l'alarma i s'ha alertat als Bombers de la Generalitat, que han acudit fins a aquest punt del passeig Prim amb dues dotacions, un camió i un vehicle. La tasca dels bombers ha consistit a tancar la clau de pas de l'aigua, ja que no s'ha produït una gran inundació i l'aigua estava sortint a fora al carrer. Fins al lloc del succés també s'hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana. La fuita d'aigua tampoc ha comportat afectacions al trànsit del passeig Prim i la circulació estava normalitzada. 

Els Bombers actuen en una fuita d'aigua al passeig Prim de Reus | David Cabanillas

 

Els Bombers apaguen dos incendis de matinada a Reus

Els Bombers de la Generalitat ja han hagut d'actuar aquesta matinada a la capital del Baix Camp. Amb mitja hora de diferència, s'ha incendiat primer un cotxe i després un contenidor. El turisme incendiat es trobava a una riera de la zona de Mas Pellicer, on s'ha desplaçat una dotació dels Bombers que ha sufocat les flames en mitja hora. Uns trenta minuts després de rebre l'avís del cotxe cremant-se, rebien l'alerta d'un contenidor incendiat al carrer de Pau Font de Rubinat, que els bombers han pogut apagar amb deu minuts. 

"L'Ajuntament de Reus organitza grups d'estudi a set instituts del municipi" "Comencen les obres del carrer de la Victòria de Reus"