Porta lateral de l'Hospital Sant Joan de Reus

'Bulo' a Reus: els cribratges massius a l'Hospital Sant Joan no estan oberts a tota la ciutadania

Així ho assegurava un àudio que ha corregut per les xarxes i serveis de missatgeria | L'alcaldessa accidental Montserrat Vilella ho ha desmentit a 'RAC1'

Bulo’ a Reus. Un àudio ha corregut com la pólvora durant les últimes hores a través de les xarxes socials i les diverses aplicacions de missatgeria mòbil. A l’àudio, precisament, una dona afirma rotundament que tothom qui vulgui fer-se proves PCR a l’Hospital Sant Joan ho pot fer sense problemes, «encara que no siguin de les zones i barris estipulats» per Salut. El missatge, basant-se suposadament en fonts de l’hospital reusenc, continua i apunta que això seria «per la poca afluència de gent, ja que, el que es vol fer és un cribratge massiu».

Vilella ho desmenteix

Evidentment, es tracta de directrius falses i, en cap cas, els cribratges que s’estan fent ara mateix a la ciutat de Reus estan oberts a tota la ciutadania. Avui, concretament, són els veïns d'entre 20 i 50 anys dels barris de la Sardana, Monestirs i la Pastoreta els que estan cridats a fer-se proves de forma voluntària a l’Hospital Sant Joan i al CAP Sant Pere. Montserrat Vilella, alcaldessa accidental reusenca, també ha desmentit aquestes afirmacions en una entrevista a 'RAC1': «No és cert. Apel·lem a la responsabilitat dels ciutadans». 


Comentaris
Antonio
Me vais a perdonar, pero el "bulo" es el que contais vosotros diciendo que no se hicieron PCR en el hospital a todo el que iba, se estuvieron haciendo pruebas hasta mas o menos las 14:00h, a cualquier persona que se presentase en el hospital, fuese del barrio que fuese y tuviera la edad que tuviera.