Comença la setmana del bus gratuït per anar a l'Hospital de Reus

Del 4 al 10 de novembre gaudeix del transport gratuït de Reus, en les línies 20 i 60 d’autobusos
Reus Transport ofereix una setmana de bus gratuït per anar a l'Hospital Sant Joan | Cedida

 

Avui ha començat una setmana on es podrà viatjar gratuïtament amb transport públic entre dues de les línies d'autobusos més concorregudes de la ciutat. Des d'aquest dilluns 4 de novembre fins al diumenge 10 de novembre, Reus Transport duu a terme una campanya per tal de promocionar l'ús del transport públic en els trajectes que van a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

 

Consisteix en una prova pilot on es repartiran fins a 5.000 bitllets entre els usuaris de l'Hospital que permetran viatjar gratuïtament a les línies 20 i 60, que connecten la ciutat amb el centre sanitari.

  

Una vegada més, Reus Transport ofereix transport gratuït amb el sistema de codis QR, igual que en altres ocasions, com per exemple la setmana del transport públic gratuït entre els alumnes d'institut.

 

Les línies d’autobusos gratuites, durant aquesta setmana, són la 20 i la 60. | ReusDiari.cat
 

Els bitllets gratuïts també estan disponibles a l'app i al web

Els bitllets es repartiran per l'hospital i incorporen un codi QR, que només cal passar-lo pels lectors que hi ha a cada autobús, com si es tractés d'un bitllet normal. El bitllet gratuït serà multipersonal, amb viatges il·limitats i només serà vàlid per a les línies L20 i L60. El codi QR també el trobarràs a la web de Reus Transport a través d'aquest enllaç o bé descarrega't l'app de Reus Transport.

 

Fomentar l'ús del transport públic per una mobilitat més sostenible

El transport públic és un dels pilars de la sostenibilitat a les ciutats. Amb aquesta campanya gratuïta també s'incentiva a la ciutadania a fer ús del transport públic, amb l'objectiu de realitzar un canvi d'hàbits per millorar la mobilitat. Ajudant, així, a crear un compromís i respecte cap al medi ambient i l'entorn.