GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El bus urbà de Reus serà gratuït fins al 9 d’abril

El Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Reus ho ha aprovat aquest dimecres al matí
L'aforament dels busos està limitat a un màxim de 30 persones | Ajuntament de Reus

 

El Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Reus ha acordat aquest dimecres 1 d’abril la gratuïtat del transport urbà de passatgers de la companyia municipal d’autobusos Reus Transport, fins al 9 d’abril. Aquesta mesura s’ha aprovat en consonància amb l’acord de l’Autoritat del Transport del Camp de Tarragona, que ha determinat fer gratuït el servei del transport a través de les seves targetes multiviatge, vàlides tant pel transport interurbà com pels serveis urbans, fins a la data de finalització de l’estat d’alarma a causa del coronavirus, el 9 d’abril.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Reus Transport ha adoptat diverses mesures preventives des del decret d’estat d’alarma i ha reduït les freqüències diàries del servei de bus urbà als horaris habituals dels diumenges i festius. Es vol evitar així desplaçaments de la ciutadania per minimitzar riscos de contagis tant entre els viatgers com entre el personal de la companyia.

 

Igualment, l’aforament dels busos està limitat a un màxim de 30 persones, i s’han extremat les mesures de neteja i desinfecció diària dels vehicles.