GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Troben la María, la nena de 12 anys desapareguda a Reus

Els Mossos d'Esquadra l'han localitzada a la ciutat de Reus | Ara per ara, la policia no ha revelat més detalls
La María, de 12 anys, va desaparèixer dijous, 23 de maig | Cedida

 

 

ACTUALITZACIÓ. 27/05/2019 - 22.41

Bones notícies. Els Mossos d'Esquadra han trobat la María a la ciutat de Reus. Ara per ara, la policia catalana no ha donat més detalls a la família. La nena està bé. Segons expliquen des de la Plataforma 18M, que podien haver vist a la nena durant el dia pel Barri Juroca entrant en una zona de cases abandonades, però es desconeix si ha estat en aquesta zona on l'han trobat. La família agraeix la difusió.

 

27/05/2019 - 19.40

La María, una menor de 12 anys, va desaparèixer el passat dijous, 23 de maig, a la ciutat de Reus. Segons ha informat la Plataforma 18M, que està col·laborant en les tasques de difusió del cas, la jove vestia una jaqueta negra i pantalons texans. A més, podria dur el cabell recollit amb una cua.

 

La mare de la jove ja ha presentat la denúncia davant dels Mossos d’Esquadra, i la família demana la màxima difusió dels fets per tal de trobar la noia al més aviat possible. Per qualsevol informació que es tingui, la ciutadania es pot adreçar a la policia o al telèfon 722 65 82 30.

 

 

 

Estaria acompanyada d'un adult

Tal com ha explicat Eva Revelles, delegada de la Plataforma 18M a Tarragona i Barcelona, la María hauria desaparegut del centre de menors on residia, en règim obert, i molt probablement estaria acompanyada d’una persona adulta.

 

També et pot interessar: