GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Troben al menor desaparegut a Reus des de diumenge

Es tracta del Jonathan Moral Molla, se'l va veure per última vegada al carrer Pere Cavallé Llagostera de Reus
Busquen un menor desaparegut a Reus des de diumenge | Cedida
 

 

ACTUALITZACIÓ 17.00 hores

Segons ha informat la germana de Jonathan Moral Molla, el jove ha estat vist per Reus aquesta tarda de dimecres 12 de juny. Finalment el menor ha tornat al Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) 'Codina', al carrer de Pere Cavallé i Llagostera, de Reus.

 

 

 

 

El menor de 15 anys, Jonathan Moral Molla, ha desaparegut a la ciutat de Reus, l'última vegada que se'l va veure va ser el passat diumenge, 9 de juny, al carrer Pere Cavallé Llagostera de Reus. És un menor de 15 anys d'una alçada d'1,65 metres, aproximadament, i els ulls de color verd. L'última vegada que se'l va veure portava una samarreta de tirants blanca amb un dibuix, un pantaló curt i unes botes de futbol sala de color taronja.

 

Imatge del tatuatge que porta el menor Jonathan al braç dret | Cedida

 

Un cartell que corre per les xarxes avisa de la seva desaparició i demana que si algú veu al menor, truqui al telèfon 662 456 339 o bé, que truqui al telèfon d'emergències 112. Jonathan porta un tatuatge al braç dret d'unes flors.

 

El jove va marxar del Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) 'Codina' de Reus, al carrer de Pere Cavallé i Llagostera, el passat diumenge dia 9 de junys a les nou de la nit. Aquest dilluns havia quedat amb la seva germana per anar a dinar a casa seva, i segons han confirmat a aquest mitjà, del desaparegut no va acudir a la cita. La germana de Jonathan l'ha buscat per Cambrils on sospita que pot estar-hi.