Nou calendari de jornades de portes obertes als centres escolars de Reus

Les famílies podran rebre informació dels centres de cara al nou procés de preinscripció i matrícula
Nou calendari de jornades de portes obertes als centres escolars de Reus | Angel Ullate

La Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus ha fet oficial el nou calendari de jornades de portes obertes als diferents centres escolars públics, concertats i privats de la ciutat.

Aquestes jornades permetran a les famílies dels futurs alumnes de les escoles bressol, d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i formació professional, informar-se del procés de preinscripció i matrícula, així com conèixer les instal·lacions i la metodologia i projecte educatiu de cada centre.

Conèixer els centres i el procés de matrícula

A més a més, el consistori reusenc ha posat a disposició una plana web actualitzada que recull, més enllà del calendari de portes obertes, tota la informació referent al període de preinscripció, els criteris de prioritat i desempat, la documentació necessària, així com la informació específica de cada etapa educativa.

D'aquesta manera, les jornades de portes obertes s'inicien el pròxim dissabte, 16 de febrer, i s'allargaran durant tot el mes de març. Tenint en compte que el període de preinscripció està previst a partir del 29 de març i fins al 9 d'abril pels centres d'infantil, primària i secundària; durant la primera quinzena de maig per als futurs alumnes de batxillerat; i durant la segona quinzena de maig als centres de Formació professional i arts plàstiques i disseny.

D'altra banda, qualsevol consulta relacionada amb el procés de preinscripció i matrícula del curs 2019-2020, es podrà fer a l'Oficina Municipal d'Escolarització presencialment de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h (carrer de Roselló, 2-8), al telèfon 977 010 046 o al correu electrònic ome.educacio@reus.cat.

Nou calendari de jornades de portes obertes als centres escolars de Reus | Cedida

Et pot interessar:

"AGENDA: 'Momo', l'espectacle familiar que arriba aquest dissabte a Reus" "AGENDA: Concert d'Eva Fernández Trio, una jove promesa del jazz, al Teatre Bartrina"