La Cambra de Reus inicia una ronda de visites amb els Consells Comarcals per crear oficines descentralitzades

La primera trobada s’ha fet amb el Consell Comarcal del Priorat, que s’ha mostrat receptiu a la proposta «per les facilitats que pot aportar als empresaris de la comarca»

Imatge de la trobada entre els representants de la Cambra de Comerç de Reus i el Consell Comarcal del Priorat | Cedida

 

Apropar els serveis de la Cambra de Comerç de Reus a les empreses de tota la seva demarcació: Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta. Aquest és un dels objectius prioritaris de l’ens cameral en la nova etapa iniciada en el passat mes de maig. La Cambra vol comptar amb els Consells Comarcals per tal que acullin físicament oficines descentralitzades des de les quals els professionals de l’ens puguin atendre les necessitats dels empresaris i oferir els serveis camerals sense que s’hagin de desplaçar a Reus. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

El president de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha començat aquesta setmana la ronda de visites als Consells Comarcals per explicar el projecte. La primera trobada va tenir lloc aquest passat dimarts 10 de setembre al municipi de Falset. El president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, el conseller d’Empresa, Lluís de l’Arca, el cap de l’àrea de Promoció Econòmica, Josep M. Coll, i el gerent Joan F. Reig, han vist la proposta de l'ens cameral amb bons ulls «per les facilitats que pot aportar als empresaris de la comarca».

 

Per la seva banda, Just ha reiterat que «la raó de ser d’aquest mandat a la Cambra és fer arribar a tot el territori la nostra feina en favor de la competitivitat de les empreses, ja sigui en els programes de suport a la internacionalització, la formació, l’orientació als emprenedors, entre d’altres serveis». La proposta que ha presentat la Cambra de Reus al Priorat es traslladarà en les properes setmanes als Consells Comarcals de la Conca de Barberà, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

 

Aprofitant la visita a la comarca del Priorat, el president de la Cambra va mantenir contactes amb els representants de la DOQ Priorat i la DO Montsant, així com de diverses empreses d’aquesta comarca amb l’objectiu de «conèixer de primera mà les seves impressions i inquietuds per anar afinant en tot allò que els puguem ajudar des de la Cambra als sector econòmics del territori».