Reus organitza una Caminada Popular Nocturna i la cursa de relleus Ekiden

Els dos actes esportius es realitzaran el dissabte 20 de juliol amb inici i final al Pavell贸 Ol铆mpic Municipal
La Caminada Popular nocturna tindr脿 inici i final al Pavell贸 Ol铆mpic Municipal de Reus | Cedia

 

Donades les altes temperatures que es produeixen a l'estiu durant el dia, des de la regidoria d'Esports de Reus i amb la col路laboraci贸 de Tretzesports han organitzat una nova Caminada Popular a Reus en aquesta ocasi贸 en horari nocturn. L'acte esportiu tindr脿 lloc el dissabte 20 de juliol pels afores de la ciutat. A m茅s, la caminada tamb茅 coincideix amb la mitja marat贸 de relleus Ekiden de Reus.

Caminada Popular Nocturna pels afores de Reus

El dissabte 20 de juliol Reus viur脿 una jornada d'esport amb dues activitats, la Caminada Popular Nocturna i la Ekiden de Reus. En dos recorreguts, un de llarg de 10,7 km, i un de curt, de 8,4 km la Caminada Popular nocturna recorrer脿 camins rurals i urbans dels afores de Reus passant per la urbanitzaci贸 Aig眉esverds i tornant al Pavell贸 Ol铆mpic. Una activitat que comen莽ar脿 a les nou del vespre i on es recomana portar aigua i un llum frontal per veure el cam铆 quan es faci fosc.

La caminada es realitzar脿 per camins rurals i urbans de Reus | Cedida

 

La Ekiden de Reus, mitja marat贸 per relleus

D'altra banda, el mateix dia tamb茅 es realitzar脿 la Ekiden de Reus que enguany consisteix en una mitja marat贸 per relleus. El transcurs de la cursa tindr脿 lloc al voltant del Pavell贸 Ol铆mpic de Reus, que en format de relleus els equips participants es reuniran a les vuit del vespre.

Totes dues activitats tindran inici i final al Pavell贸 Ol铆mpic Municipal de Reus i les inscripcions per participar en les dues modalitats de la jornada esportiva ja estan disponibles a la p脿gina web de trezeesports.org

"馃懏 Reus comen莽a a multar per anar amb patinet el猫ctric per la vorera" "馃幘馃強 Centenars de nens i nenes gaudiran de 芦L'estiu al Monterols禄"