Alumnes de la URV organitzen una caminada solidària per millorar el refugi SOScanicat

La caminada serà el 12 de maig a les 10.00 hores i els beneficis es destinaran íntegrament a la millora de les infraestructures del refugi caní
Les alumnes de Publicitat i Relacions Públiques de la URV organitzen una caminada solidària pel seu Treball de Fi de Grau | Rutes Reus
 

 

Les alumnes de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Rovira i Virgili organitzen una caminada solidària que serà el pròxim diumenge, 12 de maig, a les 10.00 hores. La ruta s'iniciarà a l'avinguda del Comerç, concretament a l'alçada del passeig de la Boca de la Mina de Reus i continuarà fins a Castellvell del Camp, un cop allà, es tornarà a l'avinguda del Comerç, on finalitzarà. La caminada té un recorregut total de 5 quilòmetres i és apte per a qualsevol persona. 

 

Una caminada solidària amb el refugi SOScanicat

El cost de la caminada és de tres euros que es destinaran íntegrament a la millora de les infraestructures del refugi SOScanicat. Per inscriure's a la cursa ho podeu fer a través d'aquest enllaç i el pagament es pot fer el mateix dia de l'esdeveniment. A més, el diumenge de la caminada l'associació comptarà amb l'estand a la sortida de la caminada on tots els assistents podran conèixer, de primera mà, els valors i la funció que té SOScanicat en el territori. 

 

Unes alumnes de Publicitat i Relacions Públiques de la URV han dedicat el seu Treball de Fi de Grau a fer un pla de comunicació dedicat a l'àmbit social, és per això que han decidit organitzar aquesta caminada per tal de recaptar fons per poder millorar les instal·lacions del refugi SOScanicat. 

 

SOScanicat, un refugi sense ànim de lucre que té cura de gossos que no tenen família

El refugi és una associació sense ànim de lucre que s'encarrega de recollir tots els gossos abandonats per tal de donar-los una vida millor. Actualment, es vol legalitzar el refugi i és per aquest motiu que es necessita fer una reforma completa. La reforma comporta barrar tot el perímetre per seguretat, posar formigó a part dels tancats amb la finalitat de tenir una millor higiene, col·locar pèrgoles per donar ombra i condicionar una zona per a l'entrada de ventrades, entre d'altres. Per realitzar aquestes millores es necessita un pressupost elevat, xifra que el mateix refugi no pot assolir perquè totes les ajudes que reben les destinen a la cura dels gossos. 

 

El refugi està situat a Almoster i tenen diferents tipus d'accions a través de les quals les persones que ho vulguin poden ajudar i col·laborar. D'una banda, una de les maneres per col·laborar-hi és fent una donació d'un euro al mes, també es poden apadrinar gossos per només deu euros i la persona que ho faci el podrà portar allà on vulgui i ajudarà a l'associació amb el pagament de les despeses essencials, com les vacunes, l'aigua i el menjar pels animals, entre d'altres. També es pot ser voluntari o casa d'acollida i ajudar en les tasques que faci falta.