Els veïns i veïnes reusencs aprofiten el mes de febrer les últimes ofertes i rebaixes.

Els establiments comercials del centre de Reus esperen liquidar l'estoc amb 'Les botigues al carrer'

El Tomb de Reus també ha habilitat el seu punt de venda en línia a tots els establiments participants

Mig any després que es tanquessin les rebaixes d'hivern amb la campanya 'Les Botigues al Carrer', El Tomb de Reus convida aquesta última setmana del mes d'agost tots els establiments del centre de la ciutat a participar i sortir de nou als carrers en la reedició de l'estiu. La temporada atípica, marcada per la crisi sanitària provocada per la Covid-19, ha mantingut tancats molts establiments durant mesos, i conseqüentment, ha deixat més estocsobrant que mai, cosa que fa necessària una campanya final de rebaixes com aquesta, que portarà novetats i obsequis interessants.

Preus rebaixats i obsequis per poder liquidar l'estoc

Amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i el suport de l'Agència Reus Promoció, la campanya comercial d'aquest final d'agost, que se celebrarà entre els dies 26 i 29 d'agost, ofereix oportunitats úniques a preus molt rebaixats, que responen a aquesta necessitat de liquidar l'estoc. És per això, de fet, que per fer-ne la importància, els establiments hostalers oferiran obsequis especials durant els quatre dies que durarà la campanya.

A més, com a novetat, la campanya s'estén al món digital, ja que El Tomb de Reus ha obert el seu punt de venda en línia a tots els establiments associats. D'aquesta manera, s'obre una via alternativa i prou utilitzada per tal que els establiments puguin oferir, de manera exclusiva, algun dels seus productes rebaixats a la plataforma 'marketplace'.

Indicacions de seguretat i respecte per les mesures sanitàries als establiments

Tot i això, tal com s'ha anat fent des de l'inici de la pandèmia, El Tomb de Reus demana que es respectin al màxim les mesures sanitàries tant als establiments participants com als clients. En aquesta línia, s'ha demanat als establiments que limitin al màxim l'espai ocupat a la via pública, que disposin de dispensadors de gel hidroalcohòlic fins i tot fora dels establiments i prioritzar l'interior dels locals, habilitant zones de basar, sempre que sigui possible. 
 


Comentaris
Julià
Els del Tomb de Reus com sempre han triat el millor moment per fer una promoció del comerç a la ciutat. Ja no diguem de la promoció de Nadal, has de fer una carrera d'enginyeria per entendre-la