Representants polítics i comercials amb els cartells de la nova campanya davant del Gaudí Centre de Reus

La Taula de Comerç de Reus prepara una nova edició dels Bons Reus

Presenten una nova campanya promocional centrada en el comerç, la restauració i el turisme

Acabades les primeres edicions dels Bons Reus, amb un resultat millor del que els seus responsables esperaven inicialment, a la Taula de Comerç local  ja se n'ha plantejat una nova tanda. Ho ha confirmat aquest dijous Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, que sense que hi hagi dades ni dates previstes, sí que ha declarat que «continuem treballant en accions com poden ser la dels Bons Reus, que ja n'estem parlant i treballant-hi».

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Mentrestant, avui s'ha presentat «Reus per tu», una nova campanya de promoció que comença ara i s'allargarà, segons la previsió inicial, fins a la segona setmana d'abril, passada la Setmana Santa. Amb 12.000 euros de pressupost inicial compta amb anuncis per a tots els formats destinats, per ara, a Reus i el Baix Camp.

Una campanya de reivindicació local

«Aquesta campanya s'adaptarà als canvis de mobilitat», ha explicat Caelles. Si les restriccions actuals es relaxen i es permet la circulació de persones entre diferents comarques, per exemple limitant-la  a les regions sanitàries, la campanya promocional també s'obrirà i, per tant, s'incrementarà el seu pressupost perquè n'augmenti, també, la presència dels anuncis i el seu efecte.

Forma part de la segona edició del Pla de Reactivació, que el govern encara no ha explicat ni detallat, però de la qual ja n'ha presentat alguna altra mesura. Aquesta campanya promocional en concret, ha remarcat Caelles, està «pensada per enfortir i promocionar el comerç, els serveis, la restauració i l'hostaleria i la visita als espais patrimonials i turístics de la nostra ciutat».

S'hi destaca l'oferta variada de tots aquests àmbits, i també la voluntat de «conscienciar» la ciutadana sobre la importància de consumir als establiments de proximitat. «Té com a objectiu donar visibilitat i suport als sectors més afectats per les mesures de restricció que s'ha obligat a adoptar a causa de la situació pandèmica».

La campanya compta amb tres eslògans diferents que segueixen el mateix patró. «Estem per tu», que vol evocar l'atenció que es rep al comerç local; «cuinem per tu», que ja s'havia fet servir per posar en relleu l'oferta gastronòmica local; i «obrim per tu», dedicat a l'àmbit cultural i patrimonial, específicament amb finalitat turística i de promoció de ciutat.