Imatge de la companyia Camut Band

Camut Band, protagonista d'una nova edició de la Nit del Claqué de Reus

El festival reusenc arriba enguany a la seva 31a edició en el marc de la programació de la Festa Major de Misericòrdia

El Festival del Claqué de Reus arriba enguany a la seva 31a edició en el marc de la programació de la Festa Major de Misericòrdia 2019. El certamen reusenc, organitzat per Dixiclac Claqué i amb el suport de l’Ajuntament de Reus, és considerat el més antic d’aquesta disciplina que encara es continua realitzant avui en dia. L’edició d’enguany tornarà a distribuir-se en dos dies dedicats a aquest ball.

El divendres 13 de setembre a La Palma de Reus es farà una mostra de Claqué d’Aquí, amb professionals del claqué i altres promeses que encara estan en formació i que ompliran l’escenari amb aquesta modalitat de ball. El principal atractiu del festival tindrà lloc dissabte 14 de setembre al Teatre Bartrina amb la Clamud Band.

La companyia presenta «Moments Camut», un espectacle dinàmic i divertit, on el públic segons indica el grup «gaudirà de la màgia del sand dance, la música en directe i la potència del claqué, convertint-se, per moments, en el protagonista amb la seva participació». L’espectacle reuneix els números més emblemàtics de la companyia, reinventant-los i incorporant noves tecnologies i elements sonors. Tant la mostra de balls del divendres 13 de setembre a La Palma com la Nit de Claqué del dissabte 14 al Teatre Bartrina són d’entrada gratuïta


Comentaris