GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ariel Santamaria torna a irrompre a la campanya electoral amb una cançó

L'Elvis de Reus està preparant un nou disc, 'Cançons RTV' | El protagonista d'aquest avançament ha convertit el tema en viral

 

Ariel Santamaria està preparant el seu nou disc, que portarà per títol 'Cançons RTV'. Aquest divendres s'ha fet viral la primera mostra d'una de les cançons que inclourà l'àlbum, i que està dedicada a l'alcalde de la ciutat i candidat de Junts per Reus, Carles Pellicer. L'Elvis reusenc explica que no es tracta d'un encàrrec de la candidatura, sinó un homenatge a qui ha estat batlle de la ciutat els darrers vuit anys i vol tornar-ho a ser.

 

La seva intenció, explica, no era que la peça musical es viralitzés, i tan sols l'ha passat a un grup reduït de persones perquè, de fet, no està acabada. Aquest divendres a la tarda, però, ja havia corregut pels mòbils de Reus. La cançó fa un repàs de la trajectòria de Pellicer, des que era «comerciant de pintures i vernissos» fins a l'alcaldia, passant per la presidència de la Unió de Botiguers.

 

També dedica uns versos a les aficions de l'alcalde, de qui diu que «es passeja per la ciutat fent-se selfies amb el veïnat, és un alcalde omnipresent», com també recorda la seva afició per anar en moto. Hi ha lloc per a la trajectòria a l'alcaldia, des que «els cupaires et fotien canya quan van pactar amb un partit d'Espanya» fins a «has fet les paus amb el Cervera, Ara Reus t'ha anat de primera».

 

Ariel Santamaria a l'himne de campanya d'Ara Reus de l'any 2015 | Facebook Ara Reus

 

Les incursions musicals en campanya electoral

Precisament Ara Reus va suposar la incursió musical d'Ariel Santamaria a la campanya electoral d'ara fa quatre anys. El 2015 va ser l'autor de l'himne de campanya d'Ara Reus, on els membres de la llista municipalista apareixien cantant-ne els versos a diferents punts de la ciutat destacant, precisament, la seva característica local. En aquell cas sí que es tractava d'una cançó i videoclip clarament electoralista, i que la formació va fer servir com a banda sonora de la seva campanya.

 

Fins i tot més enrere encara, l'any 2013, a l'àlbum 'Políticament Juantxi' va dedicar una cançó a Ernest Benach, d'ERC, expresident del Parlament i també exregidor de Reus. Com amb la cançó sobre Carles Pellicer, 'El blues del Benach' fa un repàs a la trajectòria del republicà, des de la feina i les aficions de joventut al seu pas pel Parlament i, sobretot, per l'Institut Municipal d'Acció Cultural de Reus.